Luahan Hati Si Pengamal ESP

SEJAK KALI PERTAMA HATI INI SANGAT CINTA.

Malu nak ngaku..tapi itulah, sebenarnya saya dah lama usha awak.


Masa tu saya pregnantkan si Botak Kacak, dan saya alahan teruk dari sebelumnya.
Dah masuk 4 bulan pregnant, tapi saya tak mampu nak pastikan
diri ambil makanan berkhasiat secukupnya. Kalau dapat habiskan sesenduk
nasi berlaukkan ikan goreng sekali sehari, dah cukup bagus tu..

Tapi saya risaukan bayi dalam perut ni masa tu.
Saya takut dia tak cukup nutrisi..tak dapat membesar dengan sihat..
Jadi saya pun buat research. Dari situlah, saya mula nampak gambar awak
dan baca maklumat pasal awak. Nama awak mula meniti di bibir saya.
Saya mula berangan-angan nak jumpa awak.

Bila saya terserempak dengan awak di kedai barangan baby dekat
rumah, saya tengok dari jauh. Intai-intai dari celah rak. Banyak kali
saya buat macam tu..tak confident nak pegi dekat awak. Saya takut
saya kecewa. Maklumlaa…awak bukan sebarangan. “Ada nama”. Pasti
“ada harga”, keluh saya. Tapi sebenarnya, saya teriiiiiiingin kenal
awak lebih dekat lagi. Nakkk sangat cuba-cuba awak tau.

Suatu hari, kawan lama saya kontek saya. Dia tahu pulak saya
pregnant. Pandai dia cari info. Dia tanya saya, kesihatan macam mana,
ada ambil vitamin tak. Saya teringat pasal awak..saya tahu, kawan saya ni
mesti kenal awak. Jadi saya luahkan rasa hati saya kat dia, dan saya
cakap saya tak mampu nak bersama awak..Tapi kawan saya ni memang
betul-betul ikhlas nak tolong saya dapatkan awak. Dia explain baik-baik dekat saya.
Terangkan secara details pasal awak. Hilangkan keraguan saya akan
kebaikan awak dan kelebihan awak untuk orang macam saya.

Awak, rupa-rupanya saya salah sangka tentang awak selama ni…!
Saya ingat, awak samaaa je dengan yang lain yang banyak saya boleh
jumpa kat kedai dan pasaraya.
Menyesalnya saya, sebab tak bertanya awal-awal tentang awak walaupun
dah tahu saya tak tahu.
Bila dah faham yang awak tak seperti yang saya sangka, dan awak boleh bersama saya
sehingga 2 ~ 3 bulan baru saya kena cari awak lagi, saya sangat gembira tau.
Terus saya minta tolong kawan saya untuk penuhi hajat saya.

Kemudian, akhirnya kita bertemu depan-depan…gembiranya saya.
Yang diimpi kini di sisi. Takpe lah saya mabuk pagi pun, saya
gagahkan diri menikmati awak hari demi hari. Saya bahagia, sebab
saya mula rasa kuat semula, dan pastinya bayi saya membesar
dengan baik juga.

Awak tahu…bau awak sedapppp sangat, sehinggakan officemate saya
selalu tegur saya, tanya saya bau apa yang super yummy tu. Dulu saya
penah cuba yang lain…tapi sampai expired saya tak mampu habiskan,
tak sedap dan rasa semacam. Tapi kalau awak, 3 kali sehari pun saya sanggup!

Sekarang, baby Sirhan pun dah umur 10 bulan. Tapi maaf ye, saya
tetap takkan lepaskan awak. Saya harap saya dapat terus bersama
awak sampai akhir breastfeeding journey ni. Ermm…awakkk, kalau
saya pregnant lagi sebelum Sirhan cukup 2 tahun, awak tolong
support saya lagi ye. Bantu saya lahirkan baby Shaklee yang gebu,
tembam dan sihat lagi ye kiki emoticon inshaa Allah.

Aishiteru yo…awak si putih biru.

~ luahan tulus ikhlas sepenuh hati sang Ratu. 1 Mac 2015. Anniversary 1 tahun sebagai SID ~

*aishiteru : i love you dalam b. Jepun

–  Puan Fashrina Manaf

Harga Bukan Ahli: ESP (850 gram) RM161.25
Harga Ahli: SAVE 15% 🙂 Klik sini untuk cara jadi ahli.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *