Ostematrix untuk Menghilangkan Lenguh Kaki

 

Salam semua

 

Malam ini sebelum nak masuk tidur kena makan ostematrix.  Oh ya, sebenarnya memang rutin setiap malam Sofia akan makan ostematrix dan vivix tapi itu untuk tujuan menyusu dan awet muda, hehehe.

 

Malam ni terasa sakit-sakit dan lenguh kaki. Kenapa? Sebab siang tadi kami sekeluarga telah pergi berjalan-jalan ke Bukit Tinggi,  Pahang. Saje-saje berjalan makan angin dan menikmati udara segar di atas bukit itu. 

 

Mula-mula kami telah pergi ke Colmar Tropicale. Sebenarnya takde apa pun di situ. Cuma nak bagi Bella seronok berjalan-jalan. Selepas beberapa jam di situ kami telah pergi ke Animal Farm. Haa,  kat situ baru keletihan mula terasa. Kat situ ada tempat khas di mana para pengunjung boleh pegang dan beri makan kepada rusa dan arnab. Bella yang mula-mulanya takut telah pergi mengejar arnab untuk diberi makan. Penat terasa bila kita pula terpaksa kejar Bella.

 

Kerana itulah kaki sekarang ini terasa lenguh. Dah makan dah ostematrix 4 biji.

 

Kenapa ostematrix?  Kerana ia membekalkan kalsium kepada badan. Elak badan letih dan memudahkan penghadaman.  InsyaAllah esok pagi dapat bangun dengan keadaan badan yang segar dan tiada lagi sakit-sakit atau lenguh kaki.

 

Kawan-kawan ada masalah lenguh kaki ni atau jenis terpaksa banyak berjalan atau berdiri semasa bekerja?

Dapatkan sebotol ostematrix hari ini. InsyaAllah ia dapat membantu.

Sebotol hanya RM61.

 

esell-shaklee-logo

 

Untuk Info Dan Order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *