Testimoni Vitamin Shaklee Untuk Kanak-kanak

Bercerita tentang supplemen ni kan, ramai juga yang bertanya dekat Sofia apakah vitamin Shaklee yang sesuai untuk kanak-kanak.  Kanak-kanak ni, kebiasaannya memang sukar untuk kita pastikan nutrisi yang mereka perolehi daripada makanan harian cukup untuk mereka.  Ada yang picky eater, anak yang tak nak makan sayur.  Ada yang nak makan ayam goreng aje setiap hari dan pelbagai macam ragam lagi.   Tapi kita tak boleh juga untuk biarkan mereka makan sesuka hati.  Mestilah kita nak berikan yang terbaik dari segi nutrisi dan pemakanan kepada anak-anak kita.

 

Di Shaklee selain vitamin-vitamin untuk dewasa, Shaklee ada juga multi vitamin khas untuk kanak-kanak.  Namanya Vita-lea for Children.

Manfaat Vita-lea for Children
Continue Reading

Related Posts

Shaklee Sebagai Pendapatan Kedua

pendapatan kedua

 

Antara sebab anda perlukan pendapatan kedua ialah jika ada apa-apa berlaku kepada kerja hakiki, anda dah ada sesuatu sebagai back up.

Bukan nak menidakkan apa-apa bidang pekerjaan.  Sofia dulu pun bekerja di firma audit.  Seronok sangat bekerja.  8 tahun Sofia berikan keringat untuk bos-bos di sana tetapi tiba satu masa di mana Sofia sendiri rasa nak muntah tengok kerja yang dibuat setiap hari.

Continue Reading

Related Posts

Promosi Shaklee Oktober 2020

Promosi Shaklee Oktober 2020

Dah lama Shaklee takde promosi, lama sangat.

 

Kali ni Shaklee nak bagi banyak benda :
  • Membership bernilai RM35 diberi percuma
  • Beg exclusive percuma dan
  • Kos penghantaran percuma
Beg cantik tau yang Shaklee nak bagi. Boleh tengok video di akhir pos ini nanti.

 

Ada pilihan 4 set untuk promosi kali ini.

 

1. Set Viva Vivix

promosi shaklee oktober 2020
Set Viva Vivix
Set Viva Vivix ini mengandungi 2 botol Vivix.  Khas untuk pembeli set ini, anda juga akan menerima cash rebate sebanyak RM38.  

 

Baca juga :

 

 

Continue Reading

Related Posts