Search results

34 results found.

Info Produk : OmegaGuard

OmegaGuard

Minyak Ikan Tulen Berkepekatan Tinggi

Antara pelbagai lemak yang ada, terdapat satu yang anda tidak boleh kurangkan – asid lemak penting omega-3, dimana tubuh anda tidak mampu hasilkan sendiri. Dua jenis utama adalah EPA dan DHA, penting untuk kesihatan manusia.

 

Nutritional Facts

Setiap Kapsul (821.00 mg) menyediakan:

Ramuan Amaun Setiap Kapsul
Minyak Ikan
(Menyediakan Omega-3: 333 mg;
EPA (asid eikosapentaenoik ): 182 mg &
DHA (asid dokosaheksaenoik): 120 mg)
606 mg

 

KKLIU 0588/2017
MAL12015013NC

 

SUMBER

 

Baca : TESTIMONI OMEGAGUARD

 

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info Dan Order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012-3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : kedaivitamingombakdanbatucaves
Continue Reading

Related Posts

Promosi Januari 2017

Promosi Januari 2017

 

promosi januari 2017

 

Berita baik buat semua pengguna Vivix!

 

Bulan ni adalah bulan promosi Vivix, satu anti oksida yang SUPER kuat.  Ia mampu untuk membaiki sel-sel badan sehingga ke tahap DNA.

 

Apakah vivix?

Vivix® mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.

 

Info lanjut tentang VIVIX di sini.

 

Boleh klik testimoni vivix untuk baca testimoni oleh para pengguna.

 

Vita-lea for Children juga masih dipromosikan pada bulan ini.

 

FORMULA SERBA BAHARU ini dicipta berteraskan kajian sains pemakanan yang telah dijalankan lebih 100 tahun serta bersandarkan panduan kepakaran para pakar pemakanan dan saintis penyelidik Shaklee. Ia mengandungi mikronutrien berspektrum luas.

  • Membekalkan 18 Vitamin dan Mineral
    • Penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak
  • Rumusan Tidak Merosakkan Gigi
    • Dirumus dengan pemanis asli xylitol yang tidak menyebabkan kaviti
  • Perisa Anggur Yang Enak
    • Sedap dikunyah, pasti digemari oleh kanak-kanak

 

Untuk maklumat lanjut tentang VITA-LEA FOR CHILDREN boleh baca DI SINI.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Continue Reading

Related Posts

Multi Vitamin Untuk Anak-anak

Multi Vitamin Untuk Anak-anak

 

Siapa yang masih mencari multi vitamin untuk anak-anak?

Ni Bella nak tunjuk Bella punya favourite – Meal Shakes!

 

multi vitamin untuk anak-anak

 

Bella mula minum meal shakes dari umur setahun lagi.

 

Bagaimana meal shakes bantu Bella?

1. Meal shakes tambah selera makan Bella. Daripada susah nak makan jadi senang nak makan.

2. Meal shakes bagi Bella senang membuang setiap hari. Dah tak sembelit. Tak lagi susah kena teran kuat-kuat sebab tahi yang keras. Meal shakes mengandungi fiber yang membantu melembutkan tahi.

3. Meal shakes mengandungi vitamin dan mineral jadi mama tak risau jika Bella tak dapat cukup nutrisi daripada makanan.

 

Nak bancuh susu jangan lupa letak meal shakes sekali. Baru rasanya sedap!!!

 

Sesiapa yang nak meal shakes boleh terus order dengan mama Bella ye.  🙂

 

Nak tahu lanjut tentang meal shakes boleh klik di sini.

Nak baca testimoni meal shakes buat anak-anak yang picky eaters boleh klik di sini.

Nak baca testimoni meal shakes membantu anak yang sembelit boleh klik di sini.

 

Nak terus dapatkan Shaklee? Boleh juga order di sini dengan debit/credit card.

esell-shaklee-logo

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Continue Reading

Related Posts

Puasa Ramadhan Dengan Set Shaklee Ramadhan Detox Pack

Shaklee Ramadhan Detox Pack

 

ramadhan detox

 

Bagaimana puasa anda setakat 17 hari berpuasa ini? Adakah anda merasa letih? Terlalu dahaga? Susu merudum? Macam-macam rasa lagi. Sabar ye. Lagi dua minggu nak raya. Kejap je lagi tu.

 

Ni Sofia nak cerita. Set supplemen Shaklee yang Sofia memang konsisten time puasa ni. 4 produk tu kena makan dan minum setiap hari. Yang lain-lain ada juga  tertinggal tetapi yang 4 ni sangat perlu. Sebab apa? Sebab kalau tertinggal memang letih la puasa. Tak bermaya langsung. Kulit pun kering. Tapi kalau minum ESP, meal shakes dan performance drink semasa sahur, InsyaAllah, badan bertenaga, dahaga pun tak teruk sangat. Still manageable.

 

Set Shaklee Ramadhan Detox ni terdiri daripada ESP, Meal Shakes, Performance Drink dan Lecithin.

 

Masa berbuka makan 6 biji lecithin untuk membantu mengemulsikan lemak. Ia bantu menguraikan lemak daripada pemakanan kita. Lecithin ini mampu mengawal berat badan. Jadi takdelah masalah berat badan naik ketika berpuasa.

 

Semasa bersahur pula, boleh makan nasi atau apa-apa yang kita nak. Selepas tu bancuh satu sudu ESP + satu sudu performance drink + dua sudu meal shakes. Kalau tak sempat nak makan yang lain-lain pun cepat-cepat bancuh dan minum campuran air ini. Campuran ini dipanggil Mighty Three Gems. Nutrisi dalam ESP dan meal shakes memastikan kita cukup nutrisi untuk berpuasa tanpa rasa letih. Performance drink pula bantu badan kekal terhidrat. Takdelah rasa dahaga sangat.

 

Set ini juga sesuai untuk ibu-ibu mengandung, menyusu dan juga yang ada gastrik.

 

Jom kita lihat pengalaman orang yang telah menggunakan set ini.

 

Testimoni Set Ramadhan Detox

set shaklee untuk puasa testimoni
Testimoni 1 – Biasanya ‘lembik lutut’ tapi sekarang masih larat naik turun tangga ofis aras 3

 

testimoni-shaklee-esp-mealshake-performance
Testimoni 2 oleh pengidap gastrik
testi 3
Testimoni 3 – Production susu berkurangan semasa permulaan berpuasa
Testimoni 4 – Badan dah tak menggigil semasa berpuasa

 

Anda mempunyai masalah-masalah seperti di atas? Masih belum terlambat untuk mendapatkannya dan berpuasa dengan lebih selesa.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Continue Reading

Related Posts

Manfaat Vivix

Manfaat Vivix

 

Vivix ni super anti-oksidan dan ia adalah produk premium daripada Shaklee.

Apa anti-oksidan ni? Sebagai bahasa biasa, anti-oksidan ini adalah pelindung sel-sel badan kita. Ia melindungi sel-sel badan daripada radikal bebas yang mengandungi toksin bahaya yang boleh memudaratkan kita.

manfaat vivix

2

3

4

5

6

7

8

9

 

Nak tahu lebih lanjut tentang vivix? KLIK DI SINI.

 

KLIK DI SINI pula untuk membaca testimoni-testimoni pengguna vivix.

 

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Vitamin E untuk Lelaki

Vitamin E untuk Lelaki

 

Sofia rasa ramai yang tak tahu lagi tentang kelebihan Vitamin E yang ini. Vitamin E selalu dikaitkan dengan kecantikan. Ia menghilangkan parut jerawat, hilangkan stretch marks, melembapkan kulit yang kering.

Tapi tahukah anda Vitamin E juga merupakan vitamin kesuburan untuk kaum Adam?

 

Sperma menuju ke arah ovum
Sperma menuju ke arah ovum

 

vitamin e untuk lelaki

 

Keunikan Vitamin E Shaklee berbanding dengan vitamin e jenama lain di pasaran ialah Vitamin E Shaklee membekalkan Vitamin E dan Selenium semulajadi. Kajian menunjukkan gabungan vitamin E dan selenium dapat meningkatkan motiliti/pergerakan sperma.

vit e poster

Vitamin E juga sangat bagus untuk jantung dan dalam masa yang sama boleh meningkatkan pengeluaran hormon testosteron.

Testimoni
Testimoni

Satu kapsul sofgel mengandungi:

  • 400 IU vitamin E daripada sumber semula jadi
  • 65 mg selenium bagi melengkapkan aktiviti vitamin E
  • 39.4 mg Ekstrak Biji Anggur (vitis vinifera)

 

Harga Bukan Ahli: Vitamin E Complex (120 softgel) RM156.25
Harga Ahli: SAVE 20% 🙂 Klik sini untuk cara jadi ahli.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Meal Shakes Membantu Anak Sembelit

Meal Shakes Membantu Anak Sembelit – Testimoni

sembelit

Tahukah anda meal shakes mempunyai fiber yang dapat membantu sistem perkumuhan kanak-kanak? Kanak-kanak yang “picky eater” akan selalu mempunyai masalah sembelit ini kerana mereka akan memilih makanan yang hanya disukai oleh mereka. Bila memilih makanan, kebanyakan mereka tidak akan mendapat semua khasiat yang diperlukan daripada makanan. Ada juga yang masih bergantung sepenuhnya kepada susu. Pada peringkat ini, sebenarnya khasiat susu tidak lagi mencukupi untuk tumbesaran mereka.

 

Hari ini Sofia nak berkongsi testimoni kawan Sofia. Dia telah membeli meal shakes daripada Sofia pada bulan lepas, sempena promosi Meal Shakes.

 

Ini feedbacknya :

 meal shakes membantu anak yang sembelit

“Waalaikummussalam. Dia baru je cuba seminggu yang lepas. Tengok dia membuang okla. Kalau tidak macam payah sikit. In terms of weight belum lagi”

 

Sofia seterusnya explain kepadanya bahawa, meal shakes mengandungi fiber yang menyenangkan proses perkumuhan kanak-kanak dan dewasa.  Beliau juga menaruh harapan agar anaknya akan ada kenaikan berat badan. Dan ini Sofia telah terangkan bahawa kenaikan berat badan akan mengambil masa sedikit bergantung kepada kanak-kanak tersebut (anak Sofia, Bella pun lambat sikit nak naik selera makan dan beratnya – nak tahu kisah Bella dan meal shakes boleh klik di sini). Yang penting sekarang anaknya perlu konsisten mengambil meal shakes setiap hari.

Bagaimana dengan anak anda? Adakah dia juga mengalami masalah sembelit? Cubalah anda berikan dia meal shakes.

Berminat? Anda boleh terus membuat pesanan di sini.

esell-shaklee-logo

 

ATAU boleh juga menghubungi Sofia seperti biasa untuk konsultansi dan order.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk info dan order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia

 

Continue Reading

Related Posts

Panduan Vitamin Semasa Hamil

Panduan Vitamin Semasa Hamil

 

Ramai ibu mengandung yang mengabaikan pengambilan vitamin sewaktu mengandung. Even vitamins yang doktor prescribe pun tak nak ambil juga. Berbagai-bagai alasan yang diberi seperti makan tapi muntah balik, perut tak nak terima vitamin, tak sedap dan macam-macam lagi.

 

Alhamdulillah masa Sofia mengandungkan Bella dahulu takde masalah tak nak makan vitamin. Cuma ada masalah takde selera makan sahaja dan susu. Cukup takleh nak minum susu masa tu. Aih.

 

Kali ni Sofia nak kongsikan tentang vitamin-vitamin yang  penting semasa hamil. Ni bukan untuk saje-saje makan. Vitamin-vitamin ni penting untuk tumbesaran janin dalam kandungan. Nak baby kita sihat kan? Haa makan vitamin yang doktor suruh makan tu ye.

 

panduan vitamin semasa hamil

Set Kehamilan Shaklee

 

Tak nak makan vitamin yang doktor prescribe? Nak cuba makan set kehamilan Shaklee?

 

Antara sebab-sebab ibu mengandung memilih Shaklee adalah :

– Kerana Shaklee memilih bahan semula jadi paling asli dan paling tulen dalam ramuan produk.
– Kerana produk Shaklee tidak mengandungi sebarang bahan tiruan dan bahan kimia berbahaya.

 

Set Kehamilan Shaklee terdiri daripada ESP, Vitamin C Sustained Release, B-Complex, Vita-lea (multi-vitamin), Ostematrix (kalsium) dan OmegaGuard (minyak ikan yang mengandungi Omega 3).

Klik untuk testimoni mereka yang menggunakan set kehamilan Shaklee.

 set ibu hamil————————————————–

Berminat? Anda boleh terus membuat pesanan di sini.

 

esell-shaklee-logo

 

 

ATAU boleh juga menghubungi Sofia seperti biasa untuk konsultansi dan order.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Continue Reading

Related Posts