Supplemen Untuk Kanak-kanak




Mengapa Omega Guard dan Meal shakes adalah satu combinasi yang baik buat anak anda?

– bantu tingkatkan selera anak
– bantu tingkat sistem imunisasi untuk lawan jangkitan kuman dan virus
– kurangkan alahan pada kulit dan cantikkan tekstur kulit
– sihatkan paru-paru
– bantu pembesaran kerana mendapat protein yang cukup
– mengurangkan masalah sembelit kerana meal shakes kaya serat dan omega mampu licinkan pembuangan
– bagus untuk kesihatan otak kanak-kanak
                          



Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873

Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Continue Reading

Related Posts

Selamat Menyambut Ramadhan

Salam semua! Esok umat Islam akan memulakan ibadah puasa. Saya di sini ingin mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan. Semoga puasa kita diberkatinya, InsyaAllah.

Credit to: http://www.tiffinbiru.com/

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor

Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Continue Reading

Related Posts

Tak Kenal Maka Tak Cinta

Tak kenal maka tak cinta bukan?

Bukan saja-saja saya promosikan Shaklee. Saya promosikan Shaklee kerana saya sudah jatuh cinta. Saya sudah menggunanya terdahulu baru saya berkongsi dengan orang lain terutama ibu-ibu menyusu yang masih tidak tahu bagaimana hendak membanyakkan susu untuk anaknya.

Produk Shaklee sentiasa selamat, berkesan dan mesra alam. Siapa yang tak risau jika sentiasa perlu memakan panadol untuk menghilangkan sakit kepala, menyembur Nasonex setiap pagi agar hidung tak gatal dan berair, memakan piriton agar badan tidak lagi gatal-gatal kerana alahan malah perlu menyapu hydrocortisone atau betamethasone valerate cream untuk gatal-gatal kulit. Ubat-ubat yang telah disebutkan adalah ubat-ubat yang wajib ada di rumah saya tetapi sejak mengamalkan Shaklee, ubat tersebut tidak perlu lagi saya gunakan.

Tambahan pula, setiap tengah bulan sejak menggunakan Shaklee ada saje duit yang masuk dalam bank. Siapa yang tak suka?

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor

Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Continue Reading

Related Posts

Cadangan Set Menyusu Semasa Berpuasa

Risau, risau, risau. Itu yang dirasakan menjelang bulan Ramadhan ini. Risau susu badan tak cukup untuk si kecil yang tersayang.
Saya rasa bukan saya seorang yang merasa begitu. Pasti ramai lagi yang macam tu kan?
Sepanjang Syaaban ini, saya mula mengganti puasa saya. Alhamdulillah, dengan Shaklee saya masih dapat menyusu anak saya walaupun sedang berpuasa.
Apa yang saya makan?

 

 

Semasa bersahur saya makan nasi, beberapa biji buah tamar dan saya bancuh air nestle bliss bersama Energising Soy Protein (ESP) dan Performance Drink. Tak lupa juga saya makan vitamin b-complex dan juga alfalfa. ESP dan Performance Drink membuatkan saya kenyang dan kurang dahaga sehingga waktu berbuka. Vitamin b-complex pula memberikan saya tenaga yang diperlukan sepanjang hari dan alfalfa memastikan susu sentiasa ada.
Selepas berbuka pula, saya akan makan alfalfa, vita-lea (multi-vitamin) dan chewable vitamin C. Sebelum tidur saya telan 4 biji Ostematrix agar kalsium untuk tulang saya mencukupi (ibu menyalurkan kalsium kepada anak ketika hamil dan selepas hamil melalui susu ibu. Jika ibu tidak dapat kalsium yang mencukupi, risiko mendapat penyakit osteoporosis adalah tinggi).
InsyaAllah dengan kedatangan Ramadhan ini saya akan kekal bertenaga dan yang penting susu untuk Bella sentiasa ada dan mencukupi.
Untuk Info & Order:
 

Tengku Sofia Sabrina

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Continue Reading

Related Posts

Softener Nutriwhite – Mengecilkan liang roma dan menghaluskan kulit dalam beberapa hari sahaja

“Hari ni saya nak share pengalaman saya menggunakan Softener Nutriwhite. 

Before this saya memang suka bertukar-tukar produk. (Selalu terpengaruh dgn iklan). Alhamdulillah kulit tiada masalah walaupun selalu tukar-tukar.

Dipendekkan cerita, early last year I decided to try SKII’s Miracle Water. Yang ni terpengaruh dengan kakak sebab dia dah guna bertahun-tahun. Harganya nearly RM400.

Saya memang pakai consistent selama setahun tu, tapi tak nampak apa-apa kesan pun. (Or maybe saya yang tak perasan?)

Bulan Mei yang lepas saya try beli Softener ni. Memang best!

Result:
Kulit between bawah mata dan hidung tu dah tak kasar! Sangat2 berbeza daripada before this. Memang boleh rasa dengan jari perbezaannya! Pores pun nampak macam mengecil (part ni maybe lambat sikit kut).

Kalau dulu wajib scrub kat bahagian tu dan sekitar hidung untuk menghilangkan sel-sel kulit mati. Sekarang tak perlu scrub beriya. Scrub gitu-gitu je dah cukup.

Semalam pun dapat feedback from one of my friends yang try Softener ni last week. Within 4-5 days dia dah rasa kesannya. Today dia nak try Cleanser pulak.

Alhamdulillah kami dah jumpa produk yg boleh menghaluskan kulit dan mengecilkan pores yang sesuai dengan kami. Anda bagaimana?” – Puan Maria Hj Abas



Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Continue Reading

Related Posts