Papa Dah Tak Sembelit Dengan Omega

PAPA DAH TAK SEMBELIT DENGAN OMEGA!!!!

Kali nie papa dah kena stroke kali kedua…kalau dulu sebelah kanan yang kali kedua nie sebelah kiri pulak..

Serangan stroke nie jangan ingat takkan kena berkali-kali tau…

Paling buat papa tak selesa bila papa alami sembelit…

Sembelit nie jangan tak percaya memang akan buat badan serba tak kena…bila naik gas kat kepala…boleh sakit kepala…perut rase sentiasa sebu jer…sangat sangat sangatlah tak selesa…

Papa dah ambil ubat hospital…tak jalan jugak…amik ubat yang letak kat bontot ..kadang tak jalan…kalo jalan pon memang tak menahan nak membuang kadang boleh tercirit dibuatnya…

Keadaan nie buat papa tak selesa nak gie mana-mana…ajak berjalan taknak…ajak makan kat luar taknak…

Papa rase menyusahkan anak-anak dan isteri kalo dia buat hal lagi…

Kita sebagai anak …apa lagi yang nak diharapkan…selain doa yang dikirim…kita nak mak ayah kita sihat walafiat..

Pernah terbaca yang minyak ikan bantu melegakan sembelit….sebab minyak ikan boleh mengurangkan keradangan pada usus..

Tapi hanya minyak ikan yang tulen sahaja yang berkesan…

Baru teringat yang Shaklee pon ader minyak ikan….

Memang tak ragu-ragu bagi kat papa sebab minyak ikan shaklee tulen dan ada buat proses penyulingan 3 kali…penyulingan dari bahan logam berat..sebab mase gie kelas nutrisi tue …

Pakar nutrisi cakap ikan di lautan memang ada logam berat…sebab tue penyulingan penting

Tapi mase tue bagi papa OmegaGuard dan Vita-Lea…sebab papa perlukan jugak Multi-Vitamin…

Alhamdulillah papa kata memang lawas…tapi taklah macam tercirit tue kan…selesa jer papa membuang.

-Ayu-

tak sembelit dengan omega

 

KLIK SINI untuk lebih info tentang OmegaGuard.

 

Nak dapatkan OmegaGuard? Boleh juga order di sini dengan debit/credit card.

esell-shaklee-logo

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *