Promosi Hari Malaysia 2017

Promosi Hari Malaysia 2017

 

Promosi Hari Malaysia selama sehari. Sehari sahaja tau!

Kalau berminat jangan lepaskan peluang ini kerana promosi hari malaysia ini hanya selama sehari sahaja.

hari malaysia

 

Apa yang best tentang promosi Hari Malaysia ini?

 

1. Setiap belian 200uv dalam satu resit akan mendapat 1 Lucky Dip.

 

 2. Twin pack vivix. Beli 2 botol diskaun 5%.

  Macam sikit je 5% tu kan? Tapi sebenarnya bila beli 2 botol vivix, anda mendapat :

      – keahlian percuma (bernilai RM68.90)

      – pos percuma

      – cash rebate RM30 lebih

      – keseluruhan penjimatan berjumlah hampir RM300!!!

 

Nak tahu lebih lanjut tentang vivix? Klik di sini.

 

Jika anda tak nak lepaskan peluang ini, cepat-cepat hubungi Sofia.  🙂

 

 

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info Dan Order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Promosi Hari Malaysia 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *