Promosi Shaklee Januari 2015 : Vivix, Alfalfa dan Vita-Lea for Children

Selamat Tahun Baru 2015! Rasa macam baru je mula tahun 2014, sebenarnya dah tamat dan memasuki tahun 2015. Nowadays memang cepat je rasa masa berlalu.

Begitu juga dengan anak. Kadang-kadang terasa baru sahaja melahirkannya semalam. Rupa-rupanya dah 2 tahun lebih sudah.  🙂

Pagi tadi kami dikejutkan oleh sms yang kami terima daripada Shaklee. Ingatkan sebab hari ni public holiday, lambatlah kami akan mendapat berita tentang promosi yang dibuat oleh Shaklee untuk bulan Januari 2015.  Ternyata sangkaanku salah. Awal pagi lagi kami sudah mendapat khabar gembira.

BERITA 1

142006918484187

Sofia tak ingat berapa lama cinch tea ni takde di pasaran. Agak-agak ada dalam 6 hingga 7 bulan kut. Sofia memang suka minum cinch tea ni. Kalau mengantuk, minum secawan terus segar. KLIK SINI untuk lebih info tentang Cinch Tea.

BERITA 2

promosi shaklee januari 2015Sofia rasa macam nak melompat bila baca tentang Vita-Lea for Children ni. Mana tak. Dah 2 tahun menghilang. Kini ia kembali dengan NEW IMPROVED FORMULA. Sepanjang 2 tahun ia tidak ada di pasaran, ramai ibu-ibu yang mencarinya.

BERITA 3 – PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2015

VITA LEA FOR CHILDRENPromosi Pertama – VITA-LEA FOR CHILDREN BELI 3 PERCUMA 1

 

vivixPromosi Ke-dua – VIVIX BELI 6 PERCUMA 1

Promosi Ke-tiga – VIVIX BELI 2 DAPAT DISKAUN 5%

Alfalfa Complex Promosi Ke-empat – ALFALFA BESAR BELI 6 PERCUMA 1

Promosi Ke-lima – ALFALFA BESAR BELI 2 DAPAT DISKAUN 5%

Promosi Ke-enam – ALFALFA KECIL BELI 6 PERCUMA 1

Promosi Ke-tujuh- ALFALFA KECIL BELI 2 DAPAT DISKAUN 5%

Bukan itu sahaja. Dengan setiap pembelian 6 botol VIVIX pada bulan Januari ini, anda juga akan turut menerima:

– Free 1 botol VIVIX bernilai RM475

– Free Shaklee Membership bernilai RM65

– Menerima Cash Bonus daripada Shaklee ke dalam akaun bank anda pada bulan Februari 2015 sebanyak RM250.

– Setelah berdaftar, anda layak untuk membeli produk Shaklee dengan harga ahli (less 20% – 33%) dan menikmati pelbagai tawaran dan peluang daripada Shaklee

– Mendapat bimbingan step-by-step untuk memulakan bisnes dengan Shaklee di support group kami.

 

Manakala, setiap pembelian 2 botol VIVIX pada bulan ini pula akan menerima:

– Free Shaklee Membership bernilai RM65

– Menerima Cash Bonus daripada Shaklee ke dalam akaun bank anda pada bulan Februari 2015 sebanyak RM36.

– Setelah berdaftar, anda layak untuk membeli produk Shaklee dengan harga ahli (less 20% – 33%) dan menikmati pelbagai tawaran dan peluang daripada Shaklee

– Mendapat bimbingan step-by-step untuk memulakan bisnes dengan Shaklee di support group kami.

 

KLIK SINI untuk lebih info tentang VIVIX.

KLIK SINI untuk lebih info tentang ALFALFA.

 

Hubungi kami untuk konsultansi dan order.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *