Puasa Ramadhan Dengan Set Shaklee Ramadhan Detox Pack

Shaklee Ramadhan Detox Pack

 

ramadhan detox

 

Bagaimana puasa anda setakat 17 hari berpuasa ini? Adakah anda merasa letih? Terlalu dahaga? Susu merudum? Macam-macam rasa lagi. Sabar ye. Lagi dua minggu nak raya. Kejap je lagi tu.

 

Ni Sofia nak cerita. Set supplemen Shaklee yang Sofia memang konsisten time puasa ni. 4 produk tu kena makan dan minum setiap hari. Yang lain-lain ada juga  tertinggal tetapi yang 4 ni sangat perlu. Sebab apa? Sebab kalau tertinggal memang letih la puasa. Tak bermaya langsung. Kulit pun kering. Tapi kalau minum ESP, meal shakes dan performance drink semasa sahur, InsyaAllah, badan bertenaga, dahaga pun tak teruk sangat. Still manageable.

 

Set Shaklee Ramadhan Detox ni terdiri daripada ESP, Meal Shakes, Performance Drink dan Lecithin.

 

Masa berbuka makan 6 biji lecithin untuk membantu mengemulsikan lemak. Ia bantu menguraikan lemak daripada pemakanan kita. Lecithin ini mampu mengawal berat badan. Jadi takdelah masalah berat badan naik ketika berpuasa.

 

Semasa bersahur pula, boleh makan nasi atau apa-apa yang kita nak. Selepas tu bancuh satu sudu ESP + satu sudu performance drink + dua sudu meal shakes. Kalau tak sempat nak makan yang lain-lain pun cepat-cepat bancuh dan minum campuran air ini. Campuran ini dipanggil Mighty Three Gems. Nutrisi dalam ESP dan meal shakes memastikan kita cukup nutrisi untuk berpuasa tanpa rasa letih. Performance drink pula bantu badan kekal terhidrat. Takdelah rasa dahaga sangat.

 

Set ini juga sesuai untuk ibu-ibu mengandung, menyusu dan juga yang ada gastrik.

 

Jom kita lihat pengalaman orang yang telah menggunakan set ini.

 

Testimoni Set Ramadhan Detox

set shaklee untuk puasa testimoni
Testimoni 1 – Biasanya ‘lembik lutut’ tapi sekarang masih larat naik turun tangga ofis aras 3

 

testimoni-shaklee-esp-mealshake-performance
Testimoni 2 oleh pengidap gastrik
testi 3
Testimoni 3 – Production susu berkurangan semasa permulaan berpuasa
Testimoni 4 – Badan dah tak menggigil semasa berpuasa

 

Anda mempunyai masalah-masalah seperti di atas? Masih belum terlambat untuk mendapatkannya dan berpuasa dengan lebih selesa.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *