Search results

40 results found.

Ikhtiar Mengandung Dengan GLA – Testimoni

Ikhtiar Mengandung Dengan GLA

 

Asal ada je orang berjaya hamil, Sofia jadi happy sangat.

Ni ada dapat berita gembira daripada anak Shaklee Sofia yang baru register beberapa bulan lepas. Register pun sebab nak dapatkan vita-lea percuma. Hehehe asal nak beli GLA dan B-complex aje.

Tapi dia bakal menjadi ibu beberapa bulan lagi sebab dah disahkan hamil.

Itu dia penangan Shaklee dan rezeki yang Allah nak beri.

Alhamdulillah. Terima kasih kerana bagi Sofia tumpang gembira.  🙂

mengandung dengan GLA

Harga Bukan Ahli: GLA (60 softgel) RM97
Harga Ahli: SAVE 20% 🙂 Klik sini untuk cara jadi ahli.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Nak Kurus Tapi Mengandung – Testimoni

Nak Kurus Tapi Mengandung!

Kali ni Sofia nak kongsi tentang customer Sofia yang mengambil set kurus Shaklee.

Asalnya hendak mengambil set kurus dan set kesuburan tetapi bertindak mengambil set kurus sahaja dahulu kerana kekurangan budget.

Dia mencuba herb-lax, alfalfa dan lecithin. Baru dua minggu makan, terus turun 2 kg! Tapi dia turun tu dengan usaha juga. Katanya dia juga jaga pemakanan – berhenti makan nasi, kafein dan minuman bergas. Setelah melihat hasil dalam masa dua minggu, barulah dia mencuba ESP.

 

nak kurus tapi mengandung

Dua bulan kemudian dia menghubungi Sofia dan memberitahu dia sudahpun mengandung! Memang itupun hajat sebenarnya. Turunkan berat badan dahulu kemudian mengandung.

 

nak kurus tapi mengandung

Tetapi dia tak ambil set mengandung pun. Masih makan set kurus juga. Dia pun pelik. Jadi Sofia beritahu ESP dan alfalfa yang dimakannya untuk kurus pun membantu untuk kesuburan juga. ESP dan alfalfa ada dalam set kesuburan.

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Continue Reading

Related Posts

Testimoni – Mengamalkan Cadangan Set Untuk Berdiet Tapi Akhirnya Mengandung

Alhamdulillah syukur. Seronoknya Sofia mendapat berita daripada customer Sofia hari ini.



Dua bulan lepas dia contact Sofia untuk mendapatkan set diet dan kesuburan tapi akhirnya dia hanya mendapatkan set diet sahaja. Dan bulan lepas Sofia dah share yang dia dapat kurangkan beberapa kg dalam dua minggu.



Sekali, dapat lagi satu berita gembira kerana dia didapati hamil. Hehehe sebenarnya dalam set diet tu pun ada produk untuk kesuburan juga, iaitu alfalfa dan esp.



Syukur rezeki Allah nak bagi kepada kawan baru Sofia ni. 🙂

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat/Line: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Testimoni – Cergas dan Tidak Lapar dengan Cadangan Set Mengandung

Semalam ada sepupu Sofia datang rumah dan ambil cadangan set untuk ibu mengandung. Dia bagitahu Sofia yang dia tak bertenaga selama kehamilannya. Jadi Sofia cadangkan esp, b complex, vita lea, vitamin c, ostematrix dan OmegaGuard.

Baru sekali makan dah dapat feedback daripada dia. Alhamdulillah hari ini dia bertenaga dan tak lapar.

Suka suka suka bila melihat orang juga mendapat kebaikan Shaklee.

-its all about sharing the things we love and I love Shaklee-

Continue Reading

Related Posts

Testimoni Set Mengandung Shaklee

 

“Pagi ni bawa produk SHAKLEE pergi Poliklinik Wahidah, sebab last visit awal bulan doktor suruh datang balik bawa apa-apa supplement yang tengah consume, alhamdulillah doktor APPROVE!!! Doktor siap cakap bagus makan…that means produk shaklee selamat la kan 🙂
– Moga apa yang dihajati akan tercapai.” – Puan Hanieys Nieysha
 
 
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Testimoni Set Mengandung Shaklee

Testimoni Set Mengandung Shaklee

“Saya baru bersalin anak ke-3… Seorang Princess yang sangat adorable….. Teringin nak berkongsi testimoni saya selepas merasai perbezaan pengalaman hamil tanpa vitamin shaklee untuk 2 anak saya sebelum ini dan selepas hamil anak ke-3 dengan vitamin shaklee untuk kehamilan.

Sepanjang preggy saya ambil vita-lea, vit C, B Complex, Omega Guard dan Ostematrix since saya memang tak suka minum susu. Saya lebih bertenaga, tiada rasa loya, lebih cergas dan kulit saya semakin cantik tanpa pigmentation. Sampai la ke saat melahirkan. Saya masih rasa sihat dan bertenaga. Sehinggakan proses bersalin kali ni sangat mudah dan cepat. Kalau sebelum ni, selepas keluar tanda, sakit kontraksi memakan masa 2 hari dengan bukaan serviks baru 2cm. Tapi kali 

ini, sakit kontraksi berlaku sangat sekejap. Sejurus sampai ke hospital, Doktor cek bukaan serviks dah 7cm. Diusung terus ke Labour Room. Sedang nurse & Doktor buat persiapan untuk sambut baby, saya terus saya nak meneran. Doc cuba cek bukaan serviks. Mmg dah 10cm. Dengan 2 kali push je. Saya selamat melahirkan baby girl yang sangat comel. Kulit baby sangat halus mulus, putih merah. Doktor pun puji. Uri cantik, luka perinium sangat minimal dan proses jahitan sangat mudah.


Baby pun sangat baik….disebabkan susu badan saya dah mula mengalir sejurus melahirkan… baby terus tido kekenyangan.” – Puan Anna Eddy



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Testimoni YOUTH Skincare Jeragat

Starter Set YOUTH
YOUTH Starter Set

 

Nak mula menggunakan Shaklee Skincare? Anda boleh mendapatkan YOUTH Starter Set ini. Sesuai untuk mereka yang baru pertama kali hendak menggunakan YOUTH.  YOUTH Starter Set ini mengandungi :

  • YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser – pencuci
  • YOUTH Perfecting Skin Toner – toner
  • Age Defense Moisturizer SPF 50 – krim siang
  • Advanced Renewal Night Cream (Light) – krim malam

Baca : Rangkaian Penjagaan Kulit YOUTH

Continue Reading

Related Posts

1 2 3 6