Segmen 9 Juta Special Bloglist

Lama dah tak join segmen begini. Jom join sekali. Hari ni dah hari terakhir. Klik aje banner kat bawah ye.

Segmen 9 juta special bloglist
Segmen 9 Juta Special Bloglist

Berikut pula jawapan Sofia bagi menjawab soalan, “nyatakan TIGA first impression orang terhadap anda; yang biasa anda dengar”

  1.  Friendly
  2.  Peramah
  3. Suka senyum

 

Tarikh tutup hari ni ye. Sesiapa yang sempat join tu, jom lah. Simple aje.

 

Kalau yang berminat nak cari Shaklee jangan lupa whatsapp Sofia. 😊

 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves

Instagram : kedaivitamingombakdanbatucaves

 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat nak jadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai, trip percuma dan banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, MAGNIFICENT. Kami tawarkan kelas online percuma dan masa yang  fleksibel. Sesuai untuk pelajar dan pekerja yang mahukan satu business secara part-time dan juga full time.

Related Posts

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *