Set Hamil Shaklee

Testimoni Set Hamil Shaklee

 

Set Hamil
Set Hamil

“Alhamdulillah lepas minum set hamil shaklee badan rasa lebih bertenaga. Sebelum ni saya ada alahan selesema setiap pagi. Masalah berlarutan lebih kurang setahun juga. Pagi-pagi nak solat subuh tu memang terganggu la sebab asyik bersih je.

Dah cuba ubat hospital dengan ubat homeopati sekali. Tapi sama je.

Saya dah 6 hari makan supplement shaklee. Alhamdulillah dah takde dah bersin pagi2. ?

Kalau tak kak bayangkan, saya pregnant, pagi-pagi bangun bersih tak henti.

Pergi toilet pun takde issue. Takut juga masa pregnant sembelit. Tapi Alhamdulillah takde masalah.

Tadi pergi Klinik Kesihatan untuk checkup. Doktor pun cakap, makan supplement Shaklee dah cukup. Tak payah makan ubat hospital.”   – Puan Rabiyathul

 

Puan Rabiyathul ni customer Sofia. Dah habis berpantang dah pun. 

 

Baca : Testimoni Set Hamil

 

Berminat untuk mendapatkan Set Hamil Shaklee di atas? Anda boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665. 

Anda boleh juga beli sendiri di website Shaklee di sini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873
Jangan lupa untuk ikuti Sofia di

FB Personal : Tengku Sofia S Aziz
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram :kedaivitamingombakdanbatucaves