Set Patah Tulang

Testimoni Shaklee Patah Tulang

shaklee patah tulang

“Nurul! Nurul kena cerita ni kat kawan-kawan tau!

 

Busu dah warded dah ready nak kena operate dah tangan ni. Sekali datang result x-ray doktor kata awak tak perlu operate! Awak boleh balik! Nanti kami bayar balik RM3,000 yang awak dah bayar tu!

 

Busu tanya betul ke ni doktor? Saya tak percaya. Haritu doktor kata confirm kena operate masuk besi! Sebab Busu dah umur 49 tahun mesti tak cantum semula dah tulang tu! Kalau budak kecik bolehlah baik sendiri dia kata!

 

Busu tak puas hati, busu mintak jumpa pakar!

 

Doktor kata, iya, betul awak tak perlu operate! Tulang awak dah cantum cantik elok dah!

 

Betul ni saya tak perlu operate, doc?

 

Iya doc kata, kalau operate lagi banyak risiko infection semua. Tangan awak dah baik dah ni!

 

Ya Allah terima kasih sangat Nurul bagi ubat (vitamin Shaklee Ostematrix dan Zinc) tu kat Busu! Busu makan sebulan, anak Busu monitor Busu makan setiap hari tak miss.

 

Di samping Busu banyak doa, sedekah juga niat nak cepat sembuh.

 

Nurul bagitahu kawan-kawan ye! Bagus sangat ‘ubat’ tu!”

 

Bergenang air mata Nad bila dapat call dari makcik Amir ni. Dahlah tengah makan 😂

 

Nad dengar je makcik kami ni cerita dengan penuh teruja!  Beliau patah pergelangan tangan. Masa family members hantar video sedih sangat tengok mukanya.  Kesakitan!  Tangan kena simen.  Balik rumah, stress tak boleh buat kerja.  Makcik kami ni baik sangat orangnya.

 

Syukur Alhamdulillah!! Tak perlu operate!  Segalanya atas izin Allah.  Jimat kos operate RM3,000.

 

Ostematrix (kalsium, magnesium, vitamin D) dan Zinc tu kosnya around RM 100 saja.

 

Terima kasih Allah! –  diambil daripada facebook Puan Nadiah Suhaidi.

 

 

 

Berminat untuk mendapatkan Set Shaklee Patah Tulang? Anda boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665. Anda boleh juga beli sendiri di website Shaklee di sini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

 

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di :