Sunburn Hilang Dengan Vitamin C – Testimoni

Sunburn Hilang

“One of my bestfriend saya namakan sebagai E tetiba ajak lunch sama. Saya pun takde hal lah jom sahaja. Rupa-rupanya dia nak mengadu yang kulit dia sunburn sebab mandi water park dengan family. Masalahnya kurang sebulan je lagi dia nak kawin, macam mana ni?

 

Disebabkan saya merupakan pencinta tegar Shaklee, supplemen Shaklee sentiasa ada dalam kereta saya.Makanya, saya kata pada E cuba ko makan Vitamin C Shaklee aku ni dulu. E pun bersetuju. 

 

Dalam dua minggu macam tu lepas kami berjumpa, E whatsapp gambar2 selfie dia dan dia sangat teruja. Kulit wajah dia bukan sahaja kembali pada asal malah lebih glowing. Barulah best nak bersanding kan. 

 

Bila saya tanya pada E macam mana amalkan Vitamin C Shaklee? Dia kata seminggu pertama dia mengalami healing crisis yg sangat teruk. Kulit mengelupas jerawat pun naik luar biasa tapi E senyap je tak macam customer2 Shaklee saya yg lain bila healing crisis menggelabah semacam. Dia tahu yg itu adalah healing crisis dan berkat kesabaran, dia dapat hasil yg diidamkan. Alhamdulillah. ” – Puan Mazlila Mazelan

 

65

 

 

Vitamin C ni memang di antara produk yang popular di kalangan mereka yang nak kahwin oleh kerana ianya berkesan dan sangat menjimatkan. Sebotol boleh tahan untuk penggunaan selama 3 hingga 6 bulan.

 

Ada kawan-kawan yang sedang bersiap nak kahwin tak lama lagi? Selain berfacial boleh la makan vitamin C ini untuk perbaiki kulit dari dalam.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *