Kenapa Ramai Wanita Memilih ESP

wanita memilih ESP

Ramai wanita memilih ESP kerana:

♡ Kulit mereka lebih sekata,lebih cerah
♡ kulit kurang berminyak, bedak pun tahan lama kalau tepek kat muka
♡ Jerawat jarang muncul
♡ Kulit lebih anjal
♡ Rambut kurang gugur
♡ Kekal bertenaga sepanjang hari,
♡ kenyang lebih lama
♡ kurang nak mengunyah junk food
♡ takde dah gastrik/senggut
♡ tumbuh makin fit,slim
♡ kalau ibu hamil lak, mereka kata mereka lebih bertenaga, anak yang lahir kulit saaaangat cantik, tak mudah ruam
♡ kalau yang ibu menyusu pulak, mereka kata susu lebih pekat, banyak
♡ awet muda
♡ rahim lebih kuat
♡ Kuku jadi cantik
♡ Parut stretch mark hilang
♡ dan baaaaanyakkkk lagi feedback yang best best

notakaki: Dr Bruce Miller menggalakkan pengambilan suplemen protin soya yang berkualiti tinggi! Dan ESP ni antara suplemen protin soya yang berkualiti tinggi

 

Kredit : IG@rempahratus

 

Nak tahu lebih lanjut tentang ESP? Klik di sini.

for all your protein needs

Anda boleh mendapatkan ESP di sini:

 

esell-shaklee-logo

 

Atau dengan cara menghubungi Sofia ye.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button

Awet Muda Dengan Vivix

Selamat Hari Malaysia!!!

Di hari cuti ini Sofia rajin sikit nak pakai masker. Dah lama tak bermasker, maklumla sibuk sangat beberapa minggu nih.

Masker apa Sofia guna? Sofia guna vivix! Ya, vivix yang digunakan untuk minum setiap hari dan merawat pelbagai masalah  dan penyakit kronik juga adalah bagus untuk digunakan sebagai masker.

Ada juga yang campurkan vivix dan collagen powder untuk hasil yang lebih oomph tapi hari ini Sofia hanya gunakan vivix sahaja. Sikit aje yang diperlukan untuk diratakan di bahagian muka. Tinggalkan sehingga kering kemudian basuh.

 

awet muda dengan vivix

Bermasker vivix. Merah jadi muka

 

Hasil Selepas Bermasker Vivix

Hasil Selepas Bermasker Vivix – tanpa lotion, bedak, make-up dan lip stick.

Selepas bermasker vivix terasa kulit lembut dan licin sahaja. Sebelum bermasker, kulit terasa kering sangat. Memang best! Inilah rahsianya – Awet muda bersama vivix.

Vivix mengandungi resveratrol

RESVERATROL membantu untuk melawan penyakit serta melambatkan proses penuaan dan akan membuatkan anda kelihatan awet muda!

Sangat penting bagi Sofia yang dah berumur lewat 30an sekarang. Ramai juga yang beritahu Sofia kelihatan seperti baru berumur awal 30an. (bukti awet muda? hehehe)

Oh ya, ada juga artist kita yang konsisten menggunakan vivix.  Contohnya, Rita Rudaini.

rita rudaini

 

Sesiapa yang nak cuba bermasker dengan vivix ni dan rasai keajaibannya boleh la menghubungi Sofia ye. 🙂

ATAU

Boleh aje order terus daripada Shaklee di sini–> http://bit.ly/ShakleeOnlineOrderVivix

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat/Line: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...