Effective Leader September 2016

effective leader september

 

Alhamdulillah.

 

Sofia ialah salah seorang Effective Leader September 2016.

 

<3 <3 <3

 

Nak join Shaklee di bawah group Sofia?

Boleh baca cara menjadi ahli shaklee di sini dan register terus sebagai ahli di http://www.shaklee.com.my/?joinnow=905873 (klik di JOIN NOW)

Hubungi Sofia untuk Sofia aktifkan keahlian anda.

 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : vitamin_c_shakleebysofia
Continue Reading

Related Posts

Keahlian Ekspres

Apakah Keahlian Ekspres?

Shaklee telah mengumumkan tentang Keahlian Ekspres beberapa hari lalu. Secara ringkas, ianya adalah cara mudah untuk mendaftar keahlian sebagai ahli Shaklee.

Selalunya, sesiapa yang berminat boleh menghubungi mana-mana ahli yang berdaftar dan mendaftarkan diri di bawah mereka melalui beberapa proses.

Tetapi kali ini, anda hanya perlu mengisi borang di laman web shaklee sahaja.

Isikan maklumat yang dikehendaki di link ini http://www.shaklee.com.my/?joinnow=905873 dan teruskan pembayaran yuran pendaftaran sebanyak RM68.90 melalui kredit kad ataupun debit kad anda.

keahlian ekspres

Anda juga boleh terus membuat belian produk yang kehendaki dan anda dah boleh membeli dengan harga ahli.

Terdapat caj pos sebanyak RM10.60 untuk Semenanjung Malaysia dan RM21.20 untuk Sabah dan Sarawak.

Semua ini berlaku tanpa anda perlu menghubungi Sofia dan menyerahkan duit pendaftaran kepada Sofia. Mudah bukan?

Selepas pendaftaran di terima, Sofia juga akan dimaklumkan tentang pendaftaran anda dan Sofia akan menghubungi anda untuk memberitahu langkah seterusnya seperti cara berniaga (jika mahu) dan cara makan supplemen yang anda telah beli.

Anda masih lagi boleh mendaftar dengan cara yang lama. Untuk ini, anda perlu menghubungi Sofia ye.

Untuk Keterangan Lanjut:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Reward Lagi Daripada Nanny Shaklee

Haa ni reward daripada nanny Shaklee, Master Iffah Anuar dan suami Master Firdhaus Zulkifli kerana Sofia berjaya graduate daripada kelas alam mayanya berkenaan Shaklee. Bagaimana graduate? Graduate sebab berjaya naik rank supervisor. Group kami adalah sebuah group besar. Tak semua pernah berjumpa kecuali di alam maya. Di alam maya pun ada kelas tau. Siap ada homework dan due date lagi.  Cikgu juga akan bagi kata-kata motivasi. Ikut je kata cikgu, InsyaAllah jika dipraktikkan semuanya boleh berjaya dalam bidang ini.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran 

Continue Reading

Related Posts

Penyelarasan Harga Sabah dan Sarawak

Buat yang tak tahu lagi, Shaklee telah menyelaraskan harga di Sabah dan Sarawak. Harga yang lebih rendah telah ditawarkan dari 1 Februari 2014. Harga ini adalah bersamaan dengan harga barangan Shaklee yang dijual di Semenanjung. Haaaa kalau dulu ramai pelanggan yang merungut sebab harga di Sabah Sarawak lebih mahal daripada yang di Semenanjung, sekarang tidak lagi! Semua harga adalah SAMA!

Nak beli dengan harga lebih murah lagi? Jom join ahli di bawah Sofia dan dapatkan barangan Shaklee dengan harga ahli SETELAH anda MENJADI ahli.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Reward daripada Nanny Shaklee

Special surprise yang tiba tengahari tadi daripada nanny Shaklee, Master Iffah Anuar dan suami Master Firdhaus Zulkifli. Datang sekali dengan sekeping cek. Suka sangat-sangat!!!

Nak macam ni juga? Jom join Sofia berbisness bersama Shaklee. 🙂

 


Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Bagaimana Untuk Menjadi Ahli Shaklee?

Bagaimana Untuk Menjadi Ahli Shaklee?

 

 

Kini lebih mudah untuk anda menghubungi Shaklee Distributor berdekatan anda untuk mendapatkan produk Shaklee yang diimpikan.
Sekiranya anda berminat untuk menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee kami, kami mengalu-alukan kedatangan anda ke The Millionaires Club. The Millionaires Club ialah salah satu kumpulan di bawah susur galur Jutawan.
Pendaftaran keahlian : RM 65 + RM 10(WM)/RM 20(EM) Postage Memberkit
 
Atau, pembelian bernilai RM 680 (=200 UV) akan mendapat keahlian PERCUMA.
 
Atau, jika anda mempunyai network di Indonesia dan ingin membawa Business anda ke peringkat global, anda boleh membuat pembelian Gold Ambassador Pack (GA Pack). Dengan GA Pack, anda boleh menaja bukan sahaja di Malaysia malah di setiap negara Shaklee beroperasi.
 
Kelebihan menjadi Pengedar Sah Shaklee:
 
^^ Keahlian adalah SEUMUR HIDUP, TIADA RENEWAL.
^^ Majalah Rasmi “Shaklee Today” akan diterima secara berkala terus ke email anda.
^^ Nikmati potongan harga 15-33% bagi setiap product Shaklee yang ditawarkan.
^^ Tidak perlu bekejar atau keluar mencari pelanggan. Tidak perlu “head-hunting” untuk mencari downline.
^^ Tidak perlu menyimpan stok di rumah. 
^^ Kelas bimbingan diberikan secara online/offline, kami sediakan group tertutup di FB untuk berkongsi tips/sharing on marketing, bisnes, consultation, product knowledge, motivation dan lain-lain.
^^ SISTEM yang kami gunakan telah terbukti membawa kejayaan kepada ramai ahli-ahli Shaklee. Menjana INCOME 4-5-6 ANGKA, menikmati BONUS KERETA, PERCUTIAN VVIP bertaraf 6 STARS, Umrah & Ziarah, semuanya tidak mustahil bila anda bersama Shaklee!
 
 

Sertai kami sekarang!

 

Hubungi saya:


Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Continue Reading

Related Posts