Stok Baru Vita-Lea di Shaklee

Stok Baru Vita-lea Bermula Hari Ini!

 

stok baru vita-lea

 

Best Announcement of the Day!

Haha bagi Sofia la.

Dah ramai yang cari Vita-lea ni tapi tak jadi nak beli sebab tarikh luputnya yang hampir dekat.

Tadi Shaklee baru umumkan hari ni dah dijual Vita-lea dengan tarikh luput yang baru iaitu Jun 2017! Lambat lagi nak luput. Yayy!!!

Tapi apa dia vita-lea ni?
Vita-lea ialah salah satu suplemen paling seimbang dengan khasiat yang lengkap, dirumus khas untuk membekalkan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

Pengambilan Vita-Lea setiap hari :
Menggalakkan kecergasan dan kesihatan keseluruhan tubuh
Menguatkan tulang dan sistem imun
Melindungi tubuh daripada radikal bebas

 

Buat ibu mengandung, Vita-lea membantu menaikkan semula sel darah merah untuk masalah yang selalu dipanggil ‘low hb’ (kekurangan darah merah).

 

low hb

 

Dan, vita-lea ini adalah multi vitamin yang pertama di cipta di dunia. Yang pertama tau! Sebelum vita-lea, tak wujud multi vitamin lagi.

 

vitalized minerals
Ni dia Vita-lea, 100 tahun yang lalu. Pada masa itu, ianya dikenali sebagai Vitalized Minerals

 

Hubungi Sofia untuk mendapatkan Vita-Lea anda sebotol hari ini.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves

kedai vitamin
Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves 😀

 

Shaklee is a home based business. Oleh itu, ianya beroperasi direct dari rumah. Kedai Vitamin Shaklee kami, kami berikan nama Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves kerana kami berada di kawasan tersebut.

Ianya merupakan kedai yang paling senang kerana ianya di rumah sahaja. Sambil berniaga, sambil menjaga anak di depan mata.

Kedai Shaklee Sofia berada di Taman Samudera, belakang Giant Batu Caves.

Kami juga membuat penghantaran sehingga ke muka pintu di sekitar kawasan Gombak dan Batu Caves termasuk Sri Gombak, UIA Gombak, Taman Greenwood, Jalan Gombak, Gombak Setia dan Danau Kota.

Penghantaran seluruh Malaysia dibuat menggunakan perkhidmatan poslaju.

Berminat dengan produk atau berminat untuk menjadi ahli Shaklee?

Tanya kami hari ini.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Set Kesihatan Kanak-kanak

Anak-anak dah mula ke sekolah minggu ni.

Masa ni lah kebanyakan ibu bapa mula mencari supplement untuk anak-anak agar mereka kekal bertenaga sepanjang musim persekolahan.

belanjan vitamin untuk kanak-kanak
Kata orang, “you are what you eat”. Hentikan pemberian jajan dan makanan yang jelas tak bernutrisi. Minda kanak-kanak masih belum habis terbentuk. Mereka perlukan makanan minda untuk menolong mereka agar berjaya

Sebagai ibu, apa yang kita boleh berikan kepada anak-anak kita?

Shaklee telah membuat kajian mendalam dan senarai supplement di bawah adalah sesuai untuk kanak-kanak. Antaranya adalah :

1. Meal Shakes – minuman yang mengandungi pelbagai jenis vitamin dan mineral untuk bekalan tenaga anak-anak. KLIK SINI untuk lebih info tentang Meal Shakes.

2. Vita-lea for Children – multi vitamin berperisa anggur membekalkan nutrisi yang tak dapat diperolehi daripada pemakanan. KLIK SINI untuk lebih info tentang vita-lea for children.

3. Chewable Vitamin C – untuk sistem imun anak. Jika anak kerap demam atau selesema ada kemungkinan dia kekurangan vitamin C. KLIK SINI untuk lebih info tentang Chewable Vitamin C.

4. OmegaGuard – minyak ikan tulen untuk membantu anak lebih fokus dalam pembelajaran. KLIK SINI untuk lebih info tentang Omega 3 dan minda kanak-kanak.

Berikan yang terbaik buat anak anda.

Saya sudah.

kids

————————————————–

 
Hendak mendapatkan Set Kesihatan Kanak-kanak Shaklee? Anda boleh membuat pesanan di sini
esell-shaklee-logo

ATAU boleh juga mengubungi Sofia seperti biasa untuk konsultansi dan order.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Continue Reading

Related Posts

Keriangan Bila Abang G-Dex Datang

Inilah yang selalu terjadi bila abang G-Dex datang bawa stok Shaklee. Yang sibuk sebenarnya ialah Bella. Kita juga seronok tengok telatahnya. Hilang segala rasa penat.

For order and info :
Tengku Sofia Sabrina
SID No : 905873
Email : sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp : 012-3390665

Posted via Blogaway

Continue Reading

Related Posts

Re-Stocked for Cash on Deliveries (COD) Shaklee Products in Gombak and Batu Caves

RE-STOCKED!!!

Kami telah re-stocked barangan Shaklee untuk di pembelian secara Cash on Delivery atau COD di Gombak, Batu Caves dan kawasan-kawasan berhampiran.

Sesiapa yang berminat boleh menghubungi Sofia di 012-3390665.

Untuk Info & Order:
 
Tengku Sofia Sabrina

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873

Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Continue Reading

Related Posts

Pengedar Shaklee Gombak dan Batu Caves

Pengedar Shaklee Gombak dan Batu Caves, Selangor

Salam semua!
 
Entri ini untuk memberitahu kepada sesiapa yang belum tahu (hehehe). Sofia adalah seorang distributor Shaklee yang bertempat di Gombak, Selangor.
 
Jadi, sesiapa yang mahu beli barangan Shaklee secara cash on delivery atau COD, boleh berbuat demikian dengan menelefon, sms, whatsapp Sofia di 012-3390 665 atau pun pm di facebook. Sofia sementara ini masih bergelar suri rumah jadi bolehlah diusahakan berjumpa untuk memberi barangan Shaklee sewaktu orang lain masih bekerja (siang hari).
 

Di mana saya COD?

 
Tempat biasa Sofia akan tunggu untuk COD barang ialah di Giant Batu Caves tetapi boleh juga dibincangkan jika perlu berjumpa di tempat lain.

Untuk penghantaran di luar kawasan Gombak pula, biasanya Sofia akan pos menggunakan khidmat PosLaju atau Shaklee Malaysia akan hantar terus barangan tersebut kepada anda menggunakan khidmat courier GDex atau Citilink.


Kalau tak tahu nak order produk yang mana satu, boleh ceritakan masalah kesihatan anda kepada Sofia supaya saya boleh suggest kepada anda produk yang sesuai  🙂

 

pengedar shaklee gombak
Untuk Info & Order:

 

Tengku Sofia Sabrina

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan

 

Continue Reading

Related Posts