Herbal Blend Mengeringkan Eczema – Testimoni

Herbal Blend Mengeringkan Eczema???

herbal blend mengeringkan eczema

Begitulah dia testimoni seorang pelanggan Sofia yang sudah pun menjadi business partner Sofia dengan Shaklee.

 

Beliau seorang yang memang ada eczema dari kecil. Baru satu kali menyapukan Herbal Blend ke kulit yang terlibat.  Eczemanya terus kering dengan satu sapuan sahaja.

 

Tak perlu menggunakan krim yang mengandungi steroid yang penggunaan dalam jangka masa panjang memang memudaratkan.

 

 

Ianya dirumus daripada ekstrak tulen herba semula jadi yang sungguh menyegarkan termasuk sej, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Bila disapu boleh rasa kesejukan mentolnya dan tidak melekit-lekit.

 

 

Berapa harga satu tiub Herbal Blend ni? RM27.50 sahaja

Kalau nak murah lagi jom jadi ahli.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button

Vitamin E Eczema – Kulit Licin dan Tidak Berkuping

Vitamin E Eczema – Kulit Licin dan Tidak Berkuping

vitamin e eczema

Anak teruna saya ni ada eczema. Tiap malam konfem menggaru. Ngeri sebab most of the time berdarah-darah. Dan hero sorang ni rajin sangat cabut kuping-kuping kulit kering dan akhirnya kulit luka lagi. So setiap hari kulit luka.

Selama ni bagi Zahin nutriferon dan Chewable Vita C 2-3 kali seminggu. Kalau luka bubuh gel gamat. Kalau kering sapu Herbal Blend, dan kadang-kadang mandikan dia dengan Basic-H2 kalau berair. Alhamdulillah kulit cepat recover tapi cepat kering juga.

Sehinggalah seminggu lepas try letak Vita E kat eczema dia ni. Syukur hari ni dah nampak licin kulitnya dan tak berkuping. Sebelum ni tak pernah letak sebab mana lah tahu jadi lebih gatal. Tetapi Alhamdulillah tidak.

Gambar kiri tu sebelum mula sapu Vita E. Nampak kering di pipi dan cuping telinga kan? Belah kanan setelah seminggu sapu Vita E. Walaupun ada merah sikit lagi tapi dah licin 🙂

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...