Multi Vitamin Untuk Anak-anak

Multi Vitamin Untuk Anak-anak

 

Siapa yang masih mencari multi vitamin untuk anak-anak?

Ni Bella nak tunjuk Bella punya favourite – Meal Shakes!

 

multi vitamin untuk anak-anak

 

Bella mula minum meal shakes dari umur setahun lagi.

 

Bagaimana meal shakes bantu Bella?

1. Meal shakes tambah selera makan Bella. Daripada susah nak makan jadi senang nak makan.

2. Meal shakes bagi Bella senang membuang setiap hari. Dah tak sembelit. Tak lagi susah kena teran kuat-kuat sebab tahi yang keras. Meal shakes mengandungi fiber yang membantu melembutkan tahi.

3. Meal shakes mengandungi vitamin dan mineral jadi mama tak risau jika Bella tak dapat cukup nutrisi daripada makanan.

 

Nak bancuh susu jangan lupa letak meal shakes sekali. Baru rasanya sedap!!!

 

Sesiapa yang nak meal shakes boleh terus order dengan mama Bella ye.  🙂

 

Nak tahu lanjut tentang meal shakes boleh klik di sini.

Nak baca testimoni meal shakes buat anak-anak yang picky eaters boleh klik di sini.

Nak baca testimoni meal shakes membantu anak yang sembelit boleh klik di sini.

 

Nak terus dapatkan Shaklee? Boleh juga order di sini dengan debit/credit card.

esell-shaklee-logo

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

7 Sebab Kenapa Saya Suka Bagi Anak Makan Chewable Vita-C

Chewable Vita-C

 

7 sebab kenapa saya suk bagi anak makan Chewable Vita-C :

 

1. Membantu meningkatkan antibodi dalam tubuh supaya sistem imun tubuh lebih tinggi

2. Mempercepatkan proses penyembuhan luka dan demam

3. Menguatkan struktur gigi dan gusi

4. Membantu proses penghadaman

5. Membentuk sel-sel darah yang baru (setiap 3 bulan darah dalam badan akan bertukar)

6. Membantu memulihkan selesema, resdung dan bersin waktu pagi

7. Membantu dalam proses pemulihan kudis

Bella pun suka makan sebiji Vitamin C setiap hari  🙂

 

chewable vita-c

 

Harga Bukan Ahli: Chewable Vita-C Plus 100mg (90 tablets) RM39.75
Harga Ahli: SAVE 20% 🙂 Klik sini untuk cara jadi ahli.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button

Kisah Si Anak Meal Shakes

Bella dan Meal Shakes

Sofia mula bagi Bella meal shakes semasa Bella berumur setahun lebih. Sebelum Bella makan meal shakes Bella memang kurang makan nasi. Bila minta pendapat doktor, beliau cadangkan Sofia biarkan Bella berlapar. Katanya jangan bagi susu. Susu cukup 3 kali sehari sahaja. Waktu yang lain biarkan dia lapar dan bagi nasi pada waktu itu. Sofia tak buat pun. Rasanya mak mana yang sanggup buat begitu.

Jadi Sofia mula bagi Bella meal shakes. Alhamdulillah Bella memang takde masalah makan sehinggalah beberapa bulan lepas.

Bella demam tapi tak lama. Tapi sempat hilang selera makan. Badan pun mulai kurus. Meal shakes masih terus diberi kepada Bella.

Bella masih tak mahu makan dan hanya bergantung kepada susu sehinggalah bulan lepas.

Makan nasi dah boleh habis sepinggan. Tengah malam minta nak makan roti. Sepinggan spaghetti goreng pun mampu di habiskan.

Mungkin lambat effect meal shakes kepada Bella tetapi bila dah menjadi, Sofia terasa happy sangat. Harapan Sofia agar Bella akan terus makan dan membesar seperti kanak-kanak yang lain.

kisah si anak meal shakes

Habis Sepinggan Spaghetti

 

cuit pulut

Kisah hari ini pula, Bella naik atas riba mama. Ingatkan nak bermanja tapi dengan perlahan Bella hulurkan tangan ke bawah tudung saji dan mula mencubit pulut yang ada dan masukkan ke dalam mulut kecilnya

 

Inilah kisah si anak meal shakes Sofia but just don’t take my word for it. Banyak lagi testimoni daripada ibu-ibu lain tentang meal shakes ini dan perubahan yang telah diberi kepada anak-anak mereka.

meal shakes

 

Testimoni Meal Shakes

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

 

9

 

10

 

11

12Anda nak cuba meal shakes untuk anak anda?

Jangan segan untuk menghubungi Sofia. Nanti Sofia share cara minum meal shakes mengikut peringkat umur anak ye.

Bulan September 2014 dan Oktober 2014 ialah bulan promosi Meal Shakes beli 3 percuma 1  dan beli sambil menderma –> 10% daripada hasil jualan akan disumbangkan kepada 2000 rumah kanak-kanak yang kurang bernasib baik. Klik di sini untuk info lanjut.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

 

Untuk info dan order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

Omega-3 Untuk Kecerdasan Minda Anak-anak

Omega-3 Untuk Kecerdasan Minda Anak-anak

Tahukah anda bahawa omega-3 memainkan peranan yang penting dalam membentuk kecerdasan minda anak-anak?

Mari kita lihat bagaimana omega-3 berfungsi untuk memberi kecerdasan kepada anak-anak di sekolah. 

 

Bagaimana anda boleh mendapatkan anak anda Omega-3 ini?
omega-3 untuk kecerdasan minda anak-anak

 

OmegaGuardTM dihasilkan melalui proses proprietari penyulingan molekul berganda yang bertujuan untuk meningkatkan kepekatan asid lemak omega-3 dan pada masa yang sama menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang sering mencemari pelbagai spesis ikan.

 

OmegaGuardTM membekalkan spektrum luas asid lemak omega-3 yang terdiri daripada tujuh komponen utama, termasuk EPA untuk kesihatan keseluruhan dan DHA untuk fungsi dan perkembangan minda yang normal. Satu sajian OmegaGuard membekalkan 990mg asid lemak omega-3.
164411_10151338008660958_1112916094_n

Perbezaan OmegaGuard dan minyak ikan jenama lain di pasaran

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...