Pencuci Muka Kegemaranku – Shaklee Enfuselle

 
 
 

Hari ni Sofia nak share set penjagaan kulit muka Sofia. Kulit muka sofia jenis yang sangat kering. Semasa Bella belum ada lagi dulu selalu ke spa untuk membuat facial sebulan sekali atau dua kali. Sekarang, takde masa nak ke spa jadi kenalah jaga sendiri di rumah.

Ini set kedua sofia gunakan. Set yang pertama sudah habis dalam masa 4 bulan. Apa yang sofia guna? Sofia guna set Enfuselle Hydrating… daripada Shaklee.

Set ini khas untuk kulit kering. Mengandungi vit e, tidak mengandungi alkohol dan paraben, hypoallergenic, telah diuji secara klinikal dan dermatologist tested.

Set ini terdiri drpd 1. pencuci 2. toner dan 3. moisturiser.

Sekarang kulit takde lagi kering macam dulu. Suka sangat!

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Shaklee Collagen Powder

Anda mahu mencuba collagen powder? Bersedialah untuk hasil yang berikut:

Testimoni 1
– kulit makin cerah dan lembut
– kulit gebu (bersedialah untuk dicuit di pipi oleh orang tersayang)
– kulit muka tetap moist tanpa kelihatan kering mahupun berminyak

Testimoni 2
– gambar pertama boleh nampak kerut/kedut di muka. Muka kelihatan putih pucat dan nampak usia sebenar
– gambar kedua ialah selepas makan sekotak collagen powder. Muka nampak lebih tegang, muda dan bersemangat.

 

 

Testimoni 3
– gambar atas atas sebelum mengambil collagen. Mudah terbakar walau tak kena direct dengan cuaca panas.– gambar tengah selepas 7 paket collagen. Muka sudah tidak berapa merah dan putih sekata.
– gambar bawah sebelum habis sekotak collagen. Muka sudah nampak putih jernih, glowing dan muda.

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Kebaikan Shaklee Collagen Powder

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order: 

Boleh terus membuat order di sini –> http://bit.ly/SayaNakCantik

atau hubungi –


Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Susu Mencurah-curah dan Body Pun Slim

Susu Mencurah-curah dan Body Pun Slim

 

susu mencurah-curah
Siapa yang nak susu mencurah-curah dan badan pun slim sama?  🙂

Cadangan set milk booster terdiri daripada minuman soya ESP dan Alfalfa dan apabila ianya di tambah dengan lecithin, terus jadi untuk slimming kerana lecithin berupaya untuk mencairkan lemak.

 
Apa lagi yang anda boleh dapat daripada set ini?
– baby jadi kenyang kerana susu yang lebih banyak dan pekat
– kulit baby dan ibu jadi halus mulus kerana protein soya yang berkhasiat
– ibu boleh turunkan berat badan
– lecithin juga berfungsi untuk melancarkan saluran susu (clear milk ducts) yang tersumbat 
– alfalfa juga mempunyai banyak khasiat di antaranya “mengetatkan” yang longgar, menghilangkan keputihan dan membantu mengurangkan resdung.
 
Tengok tu!!! 3 produk tapi banyak khasiat yang anda boleh dapat.
Klik sini untuk lebih info tentang Lecithin.
Klik sini untuk lebih info tentang ESP.
Klik sini untuk lebih info tentang Alfalfa.
Berminat? Jangan segan-segan untuk menghubungi Sofia 🙂
 
 
 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Softener Nutriwhite – Mengecilkan liang roma dan menghaluskan kulit dalam beberapa hari sahaja

“Hari ni saya nak share pengalaman saya menggunakan Softener Nutriwhite. 

Before this saya memang suka bertukar-tukar produk. (Selalu terpengaruh dgn iklan). Alhamdulillah kulit tiada masalah walaupun selalu tukar-tukar.

Dipendekkan cerita, early last year I decided to try SKII’s Miracle Water. Yang ni terpengaruh dengan kakak sebab dia dah guna bertahun-tahun. Harganya nearly RM400.

Saya memang pakai consistent selama setahun tu, tapi tak nampak apa-apa kesan pun. (Or maybe saya yang tak perasan?)

Bulan Mei yang lepas saya try beli Softener ni. Memang best!

Result:
Kulit between bawah mata dan hidung tu dah tak kasar! Sangat2 berbeza daripada before this. Memang boleh rasa dengan jari perbezaannya! Pores pun nampak macam mengecil (part ni maybe lambat sikit kut).

Kalau dulu wajib scrub kat bahagian tu dan sekitar hidung untuk menghilangkan sel-sel kulit mati. Sekarang tak perlu scrub beriya. Scrub gitu-gitu je dah cukup.

Semalam pun dapat feedback from one of my friends yang try Softener ni last week. Within 4-5 days dia dah rasa kesannya. Today dia nak try Cleanser pulak.

Alhamdulillah kami dah jumpa produk yg boleh menghaluskan kulit dan mengecilkan pores yang sesuai dengan kami. Anda bagaimana?” – Puan Maria Hj Abas



Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Continue Reading

Related Posts