Bestnya Kolagen

Assamualaikum semua!

Bestnya kolagen promosi bulan ni. Satu produk yang amat powerful. Makan sikit dah rasa bezanya terutama pada kulit muka. Tegang, lembap, jerawat pun makin segan nak naik. Sempat lagi nak makan untuk prepare cantik dan bergaya pada hari raya hehehe.

Serious seronok betul Sofia bulan ni promosi kolagen. Umur dah hampir 40-an, bekalan kolagen semakin menyusut. Eeeeeee tak nak!!! Takut tengok kedut-kedut di muka (tutup mata).

Kalau nak tahu lanjut tentang Collagen Powder Shaklee boleh klik di SINI.

Tapi hari ini Sofia nak kongsikan sedikit poster tentang Bestnyer Kolagen ni pada tubuh kita.

 

Bestnya Kolagen

 

bestnya kolagen

shaklee gombak

3

4

5

6

7

8

9

10

 

Kolagen ni bukan untuk kulit je! Rupa-rupanya banyak lagi khasiat dia. Jom ambil sekotak dua hari ini.

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Share Button

Kolagen Hilang Selepas Bersalin

Kolagen Hilang Selepas Bersalin?!!!

 

Tahukah anda?

Menurut kajian klinikal, wanita bersalin kehilangan banyak kolagen dalam badan. Lebih ramai anak, lebih banyak kolagen hilang!

Jika nak nampak muda balik, kena lah makan kolagen untuk topup kolagen yang hilang.

 

Apa itu kolagen?

Kolagen adalah protin utama bagi tisu sokongan dalam badan manusia, merangkumi 30% daripada keseluruhan protin di dalam badan. Ia menyokong sebahagian besar sel-sel yang memberikan struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit dan tisu badan. 

 

anti-kedutan-kolagen

 

Patutlah bila dah jadi mak budak ni ramai wanita (termasuk yang sedang menaip ini) yang mula gelebeh sana sini. Rupa-rupanya sebab tak cukup kolagen…

 

Nampak gaya kena mula ambil kolagen secara konsisten sekarang. Mujur Shaklee sedang buat promosi Collagen Powder sepanjang Disember 2015.

 

Nak info lanjut tentang Collagen Powder Shaklee? KLIK SINI.
Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button

Kenapa Ramai Wanita Memilih ESP

wanita memilih ESP

Ramai wanita memilih ESP kerana:

♡ Kulit mereka lebih sekata,lebih cerah
♡ kulit kurang berminyak, bedak pun tahan lama kalau tepek kat muka
♡ Jerawat jarang muncul
♡ Kulit lebih anjal
♡ Rambut kurang gugur
♡ Kekal bertenaga sepanjang hari,
♡ kenyang lebih lama
♡ kurang nak mengunyah junk food
♡ takde dah gastrik/senggut
♡ tumbuh makin fit,slim
♡ kalau ibu hamil lak, mereka kata mereka lebih bertenaga, anak yang lahir kulit saaaangat cantik, tak mudah ruam
♡ kalau yang ibu menyusu pulak, mereka kata susu lebih pekat, banyak
♡ awet muda
♡ rahim lebih kuat
♡ Kuku jadi cantik
♡ Parut stretch mark hilang
♡ dan baaaaanyakkkk lagi feedback yang best best

notakaki: Dr Bruce Miller menggalakkan pengambilan suplemen protin soya yang berkualiti tinggi! Dan ESP ni antara suplemen protin soya yang berkualiti tinggi

 

Kredit : IG@rempahratus

 

Nak tahu lebih lanjut tentang ESP? Klik di sini.

for all your protein needs

Anda boleh mendapatkan ESP di sini:

 

esell-shaklee-logo

 

Atau dengan cara menghubungi Sofia ye.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...