Meal Shakes Shaklee

Meal shakes Shaklee kegemaran anak-anak dan kesukaan para ibu.

 

Anak-anak mestilah gemar sebab rasanya yang enak.

 

Ibu-ibu pula suka sangat sebab meal shakes shaklee dapat membantu anak-anak mendapat nutrisi yang diperlukan. Takde ibu-ibu nak pening kepala lagi.

 

Kerana hasilnya:

1. Anak-anak lebih senang nak makan makanan

2. Anak-anak tidak terlalu kurus ataupun obese

3. Anak-anak takde masalah sembelit.

 

Sudah tentu ibu-ibu senang hati melihat perkembangan anaknya.

15095109_10154236312455958_7684533714355678197_na

 

 

Buat ibu-ibu yang mempunyai masalah anak yang susah nak makan ataupun sembelit boleh mesej Sofia.

Sofia akan cerita lanjut tentang multi vitamin meal shakes ini.

 

Nak baca testimoni meal shakes buat anak-anak yang picky eaters boleh klik di sini.

Nak baca testimoni meal shakes membantu anak yang sembelit boleh klik di sini.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

 

Nak terus dapatkan Shaklee? Boleh juga order di sini dengan debit/credit card.

esell-shaklee-logo

 

 

Untuk info dan order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

Sarapan Pagi

Sarapan Pagi

 

Salam semua. Sarapan pagi hari ni makan apa tadi?

 

Eh, sempat ke nak bersarapan sebelum ke pejabat?

 

Masa Sofia bekerja dulu selalu tak sempat nak bersarapan di rumah. Jam 6.30 pagi dah keluar rumah. Tekak pun masih belum nak terima makanan lagi, apatah lagi nak menyiapkannya hehe

 

Eh, melalut la pulak. Sebenarnya, Sofia nak cerita sarapan pagi Sofia dan Bella hari ini.

 

sarapan pagi

 

Bangun pagi tadi bancuh ESP + milo untuk mama dan susu + meal shakes untuk Bella.

Susu + meal shakes tak sempat masuk gambar. Bella dah minum dulu. Hehehe

Selesai breakfast kami pagi ni. Sekejap je nak sediakan. Nutrisi pun cukup untuk memulakan tugas harian.

 

Nanti jam 10 pagi Bella makan bekal di tadika.

Mama tunggu makan tengahari.  🙂

 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

Multi Vitamin Untuk Anak-anak

Multi Vitamin Untuk Anak-anak

 

Siapa yang masih mencari multi vitamin untuk anak-anak?

Ni Bella nak tunjuk Bella punya favourite – Meal Shakes!

 

multi vitamin untuk anak-anak

 

Bella mula minum meal shakes dari umur setahun lagi.

 

Bagaimana meal shakes bantu Bella?

1. Meal shakes tambah selera makan Bella. Daripada susah nak makan jadi senang nak makan.

2. Meal shakes bagi Bella senang membuang setiap hari. Dah tak sembelit. Tak lagi susah kena teran kuat-kuat sebab tahi yang keras. Meal shakes mengandungi fiber yang membantu melembutkan tahi.

3. Meal shakes mengandungi vitamin dan mineral jadi mama tak risau jika Bella tak dapat cukup nutrisi daripada makanan.

 

Nak bancuh susu jangan lupa letak meal shakes sekali. Baru rasanya sedap!!!

 

Sesiapa yang nak meal shakes boleh terus order dengan mama Bella ye.  🙂

 

Nak tahu lanjut tentang meal shakes boleh klik di sini.

Nak baca testimoni meal shakes buat anak-anak yang picky eaters boleh klik di sini.

Nak baca testimoni meal shakes membantu anak yang sembelit boleh klik di sini.

 

Nak terus dapatkan Shaklee? Boleh juga order di sini dengan debit/credit card.

esell-shaklee-logo

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...