Pengeposan Shaklee Hari Ini

Pengeposan Shaklee Hari Ini

 

Rasanya Sofia inilah pengeposan yang paling kalut setakat ni.

Bermula di rumah masa nak pack barang. Ada barang yang takde. Plastik prepaid poslaju juga takde.

Ok relax. Baru kul 2 lebih. Sempat nak ke branch top up barang. Sambil tu walaupun takde plastik prepaid poslaju, terus tulis kat slip penghantaran warna ungu. Nanti masuk plastik, alamat semua dah siap tulis dah.

Jadi Sofia ke branch dulu. Masa tu dh nak jam 4 petang. Lepas ke branch, terus ke poslaju. Sampai di sana adik di kaunter bagitahu, “plastik prepaid semenanjung tinggal saiz kecil je kak.”

Dalam hati sofia dah alamak! Cepat- cepat beli plastik kecil, drive balik rumah, bungkus semua ke dalam plastik prepaid kecik. Yg besar terpaksa bungkus dalam plastik courier sendiri. Mujur Sofia ada simpan plastik courier dan bubble wrap utk masa2 kecemasan. Slip penghantaran pun kena tulis semula ke atas slip warna coklat.

Dan selepas 2 jam sofia di sini semula. Di pejabat poslaju, menunggu gilaran.

Semoga barang yang Sofia pos petang tadi selamat sampai kepada tuan masing-masing esok.


Panjang lak bercerita hehe  🙂

pengeposan shaklee

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Continue Reading

Related Posts

Effective Leader September 2016

effective leader september

 

Alhamdulillah.

 

Sofia ialah salah seorang Effective Leader September 2016.

 

<3 <3 <3

 

Nak join Shaklee di bawah group Sofia?

Boleh baca cara menjadi ahli shaklee di sini dan register terus sebagai ahli di http://www.shaklee.com.my/?joinnow=905873 (klik di JOIN NOW)

Hubungi Sofia untuk Sofia aktifkan keahlian anda.

 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : vitamin_c_shakleebysofia
Continue Reading

Related Posts

The Shaklee Effect Videos

The Shaklee Effect Videos

Di post ini Sofia nak kongsikan video-video testimoni Shaklee yang telah dikongsikan di National Conference Mei lalu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=QqXU7BsWdoY

 

https://www.youtube.com/watch?v=fbUdZPLLNxA

 

https://www.youtube.com/watch?v=jQg2a6ZDdpY

 

https://www.youtube.com/watch?v=l0F2pGjR7Es

 

https://www.youtube.com/watch?v=3Xy95gjNd70

 

https://www.youtube.com/watch?v=qlr3qm_O7Vk

 

https://www.youtube.com/watch?v=mODkH4l9LZ8

 

https://www.youtube.com/watch?v=dKMbxI2GJSs

 

https://www.youtube.com/watch?v=bzfbYIYYGfI

 

https://www.youtube.com/watch?v=lWYftX5tt1U

 

https://www.youtube.com/watch?v=L1U8wYgq4gk

 

Teruja dengan testimoni-testimoni tersebut? Dapatkan produk Shaklee pertama anda hari ini dan rasai perbezaannya.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Continue Reading

Related Posts

Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves

kedai vitamin
Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves 😀

 

Shaklee is a home based business. Oleh itu, ianya beroperasi direct dari rumah. Kedai Vitamin Shaklee kami, kami berikan nama Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves kerana kami berada di kawasan tersebut.

Ianya merupakan kedai yang paling senang kerana ianya di rumah sahaja. Sambil berniaga, sambil menjaga anak di depan mata.

Kedai Shaklee Sofia berada di Taman Samudera, belakang Giant Batu Caves.

Kami juga membuat penghantaran sehingga ke muka pintu di sekitar kawasan Gombak dan Batu Caves termasuk Sri Gombak, UIA Gombak, Taman Greenwood, Jalan Gombak, Gombak Setia dan Danau Kota.

Penghantaran seluruh Malaysia dibuat menggunakan perkhidmatan poslaju.

Berminat dengan produk atau berminat untuk menjadi ahli Shaklee?

Tanya kami hari ini.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Pengiktirafan Oleh Shaklee Lagi

Salam semua

 

Semalam telah berlangsungnya Shaklee Motivation and Recognition Rally di Shah Alam Convention Centre. Sofia sekeluarga telah mendapat jemputan untuk mendapat award yang berupa sijil daripada pihak Shaklee.

 

Shaklee is indeed a family business. Sampai naik ke atas pentas pun bersama suami dan anak juga. Alhamdulillah dipertemukan dengan perniagaan ini. 🙂

 

Takde apa nak diceritakan. Just enjoy the pictures ye!

 

Pengiktirafan oleh Shaklee

1507581_10152477218080958_2194825977197619030_n
Sedang beratur ke atas pentas
1604406_10204091807310944_3653160764607073546_n
Bersama adik-beradik Shaklee yang hadir. We are a close group. Selalunya berjumpa di whatsapp group sahaja. Sesekali berjumpa di event sebegini.
pengiktirafan oleh shaklee
Di atas pentas bersama Mr Victor Lim, President Shaklee Malaysia
10686972_10152477215545958_5836782848221926828_n
Bella 🙂
10346388_10204091810191016_5707344260085269228_n
Kami bersama dua orang Shaklee Masters

p/s – Kalau berminat nak bersama Sofia dalam perniagaan ini, jangan lupa hubungi Sofia ye.

KLIK SINI untuk mengetahui bagaimana untuk menjadi ahli Shaklee.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves

Continue Reading

Related Posts

Reward Lagi Daripada Nanny Shaklee

Haa ni reward daripada nanny Shaklee, Master Iffah Anuar dan suami Master Firdhaus Zulkifli kerana Sofia berjaya graduate daripada kelas alam mayanya berkenaan Shaklee. Bagaimana graduate? Graduate sebab berjaya naik rank supervisor. Group kami adalah sebuah group besar. Tak semua pernah berjumpa kecuali di alam maya. Di alam maya pun ada kelas tau. Siap ada homework dan due date lagi.  Cikgu juga akan bagi kata-kata motivasi. Ikut je kata cikgu, InsyaAllah jika dipraktikkan semuanya boleh berjaya dalam bidang ini.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran 

Continue Reading

Related Posts

Penyelarasan Harga Sabah dan Sarawak

Buat yang tak tahu lagi, Shaklee telah menyelaraskan harga di Sabah dan Sarawak. Harga yang lebih rendah telah ditawarkan dari 1 Februari 2014. Harga ini adalah bersamaan dengan harga barangan Shaklee yang dijual di Semenanjung. Haaaa kalau dulu ramai pelanggan yang merungut sebab harga di Sabah Sarawak lebih mahal daripada yang di Semenanjung, sekarang tidak lagi! Semua harga adalah SAMA!

Nak beli dengan harga lebih murah lagi? Jom join ahli di bawah Sofia dan dapatkan barangan Shaklee dengan harga ahli SETELAH anda MENJADI ahli.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Reward daripada Nanny Shaklee

Special surprise yang tiba tengahari tadi daripada nanny Shaklee, Master Iffah Anuar dan suami Master Firdhaus Zulkifli. Datang sekali dengan sekeping cek. Suka sangat-sangat!!!

Nak macam ni juga? Jom join Sofia berbisness bersama Shaklee. 🙂

 


Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Semuanya Mudah dengan Sistem On-Line Shaklee

 

Alhamdulillah sistem on-line Shaklee baru beroperasi semalam (2 Oktober 2013) dan Sofia sudah beberapa kali menggunakannya untuk mendaftar ahli baru dan juga membuat pesanan untuk dihantar terus kepada customer. Seronok betul bila semuanya di hadapan mata. Info produk dan maklumat-maklumat yang lain juga boleh didapati secara on-line dan tidak perlu ke sana ke sini seperti kebanyakan perniagaan lain. Amat sesuai untuk suri rumah (macam Sofia) ataupun yang bekerja (boleh buat secara part-time). Yang penting, ada Internet.

 

 

Berminat nak join sama? Nak tahu lebih lanjut? Bacalah Bagaimana Untuk Menjadi Pengedar Sah Shaklee dan ketahuilah keistimewaan menjadi pengedar Shaklee.

 

 
Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi Sofia seperti tertera di bawah. Marilah bersama kita menjana pendapatan dengan Shaklee.
 
 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts