Promosi Shaklee Mei 2020

Assalamualaikum semua!

Promosi Shaklee Mei 2020 yang ditunggu-tunggu merupakan promosi Jom Shaklee yang akan berlangsung daripada 5 Mei sehingga 31 Mei 2020.  Kesemua set-set ini datang bersama diskaun daripada harga ahli sebanyak 10%, penghantaran percuma dan juga keahlian percuma yang bernilai RM35.

Mari kita lihat setiap satu set-set yang ditawarkan sepanjang tempoh promosi :

 

1. Promosi Jom Shaklee – Prenatal Set

Promosi Shaklee Mei 2020
Promosi Jom Shaklee -Prenatal Set
Continue Reading

Related Posts

Promosi Puasa Shaklee 2020

Tak lama lagi dah nak puasa. Jadi masa ni lah kita persiapkan fizikal dan mental kita untuk melalui 30 hari berpuasa, lebih-lebih lagi jika kita ada anak kecil yang baru mula berpuasa.

Bagi Sofia, supplemen Shaklee banyak membantu Sofia dan keluarga untuk berpuasa, tanpa berasa sangat lapar dan dahaga juga kurangkan risiko sakit perut akibat gastrik.

Continue Reading

Related Posts

Testimoni – ESP Untuk Ibu Hamil

Testimoni – ESP Untuk Ibu Hamil

ESP memberi tenaga kepada ibu yang sedang hamil. Berikut adalah testimoni-testimoni ESP untuk ibu hamil –

 

Testimoni pertama

“masa pregnant dah masuk 8 bulan, jatuh dalam bulan puase.amek esp mase sahur n berbuka. alhamdulillah mampu puase penuh, and pd mase yg same menyusukan anak sulung. memang bertenaga n dapat tahan rasa lapar. smpai petang bertenaga. boleh masak sndiri n jarang beli mkanan kt luar” – Puan Imm

 

Testimoni ke-dua
“Sy mula dengan anak kedua dr kandungan 7 bulan. Alhamdulillah bdn msh cergas spjg mgandung. Rsnye xpernah demam. Bersalin normal n dpermudahkan Allah wp baby agk besar 3.7kg. Kulit baby pun bersih. Sampai hr ni baby dh setahun lbh. Sy tetap amal ESP combine dgn Mealshake + Alfalfa utk truskan proses pyusuan.” – Puan Eda.

 

Testimoni ke-tiga
“Best sgt amik esp mse preggy ank no 2…kje drive hari2 pastu perjlnn jauh gkla….yg best badan bertenaga setiap hari kurang mengantuk….rajin mengemas dan memasak sebab mabuk berkurangan…berbeza mse ank pertama mabuk sehingga last preggy….mse last preggy ank no 2 sarat time bulan puasa…sy still bole pose penuh dan memasak….x sangke sebab sy ada maslh gastrik yg agk teruk tetapi dengan consume esp gastrik terus hilang….bonus kulit sy dan baby cerah dan gebus..” – Puan Darwisy

 

Baca : Testimoni Set Hamil Shaklee

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 
Berminat untuk mendapatkan ESP? Anda boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665.Anda boleh juga beli sendiri di website Shaklee di sini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873Anda juga boleh ikuti Sofia di

FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : kedaivitamingombakdanbatucaves
Continue Reading

Related Posts

Masker Vitamin E dan ESP

Tahukah anda bahawa selain daripada memakan dan meminum vitamin e dan esp kita juga boleh membuat masker?

Bagaimana? Senang sahaja. Boleh rujuk kepada gambarajah untuk cara-cara membuat masker.

Hasil yang anda boleh dapat dengan membuat masker –

1. Masker vitamin E boleh menghilangkan parut di muka manakala

2. Masker esp boleh menghasilkan kulit muka yang tegang dan pori-pori yang halus.

Selamat mencuba!

masker vitamin e dan esp
 
 
Untuk Info Dan Order :
 
Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Continue Reading

Related Posts