Anniversary GiveAway

Anniversary GiveAway

anniversary giveaway

Alhamdulillah.

 

Hari ni cukup 4 tahun Sofia bergelar seorang Pengedar Shaklee.

 

Sofia telah mendaftarkan diri sebagai Pengedar Shaklee pada 23 November 2012. Cukup 4 tahun.

 

Sempena Anniversary ini Sofia nak buat GiveAway.

 

Apa barangnya?

 

15492383_10154335622195958_7602582349434976601_n

2 Magnetic Memo Holder yang didatangkan khas daripada Korea. 1 untuk setiap pemenang.

 

Giveaway kali ni lama sedikit. Dibuka dari hari ini 23 November 2016 sehingga ke tarikh ulang tahun kelahiran Sofia iaitu 30 Disember 2016. Syarat penyertaannya senang sekali.  Hanya buat entry yang bertajuk “Anniversary GiveAway” dan letakkan gambar Magnetic Memo Holder di atas bersama link ke entry ini.

 

Bila dah selesai, pastikan anda tinggalkan URL entry anda di kotak komen entry ini.

 

2 orang pemenang akan dipilih melalui random.org.

Terima kasih kerana menyertai GiveAway ini dan Selamat Berjaya!

Jangan lupa menghubungi Sofia untuk mendapatkan produk Shaklee anda hari ini.  🙂

 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

Pengeposan Shaklee Hari Ini

Pengeposan Shaklee Hari Ini

 

Rasanya Sofia inilah pengeposan yang paling kalut setakat ni.

Bermula di rumah masa nak pack barang. Ada barang yang takde. Plastik prepaid poslaju juga takde.

Ok relax. Baru kul 2 lebih. Sempat nak ke branch top up barang. Sambil tu walaupun takde plastik prepaid poslaju, terus tulis kat slip penghantaran warna ungu. Nanti masuk plastik, alamat semua dah siap tulis dah.

Jadi Sofia ke branch dulu. Masa tu dh nak jam 4 petang. Lepas ke branch, terus ke poslaju. Sampai di sana adik di kaunter bagitahu, “plastik prepaid semenanjung tinggal saiz kecil je kak.”

Dalam hati sofia dah alamak! Cepat- cepat beli plastik kecil, drive balik rumah, bungkus semua ke dalam plastik prepaid kecik. Yg besar terpaksa bungkus dalam plastik courier sendiri. Mujur Sofia ada simpan plastik courier dan bubble wrap utk masa2 kecemasan. Slip penghantaran pun kena tulis semula ke atas slip warna coklat.

Dan selepas 2 jam sofia di sini semula. Di pejabat poslaju, menunggu gilaran.

Semoga barang yang Sofia pos petang tadi selamat sampai kepada tuan masing-masing esok.


Panjang lak bercerita hehe  🙂

pengeposan shaklee

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

I am Certified

Salam semua.

Nak berniaga mestilah dengan ilmu. Betul tak? Takut tersilap konsult lak nanti dah la kita ni bukan pakar dalam bidang kesihatan dan perubatan. Sofia ni bukanlah doktor. Akauntan jer…

Sofia telah menghadirkan diri di Bengkel Nutrisi Shaklee pada 23 Ogos 2014 yang lalu. Pengalaman menghadirkan diri selama satu hari tersebut amat mengujakan. Seronok betul belajar tentang produk-produk Shaklee. Cikgu yang mengajar pula ialah dua orang pakar nutrisi yang dah lama bekerja dengan Shaklee. Baru faham kenapa produk ini dan ini untuk penyakit ini. Baru faham kandungannya. Baru faham…. selama ni? Selama ini faham juga cuma tak berapa mendalam.

InsyaAllah selepas ini Sofia akan lebih bersedia dan lebih arif untuk memberi cadangan dan konsultansi kepada pelanggan-pelanggan Sofia.

Sebagai pelanggan pula, anda lebih suka membeli daripada peniaga yang lebih tahu tentang produk yang dijual atau anda memang tak kisah pun asalkan murah?

 

bengkel nutrisi

Sijil Bengkel Nutrisi

 

Oh ya, kali ni Sofia pergi menuntut ilmu bersama ‘anak’ Shaklee Sofia, Fardilla Akmar. Sebenarnya, Fardilla ni ialah kawan sekelas Sofia semasa di sekolah menengah dahulu. Kami dah lama tak jumpa (lebih 20 tahun) tetapi sekarang dia bersama Sofia berniaga Shaklee dan hampir setiap minggu kami berjumpa. Best ke best Shaklee ni? Mengeratkan silaturahim lagi 🙂

Fardilla boleh dihubungi melalui melalui Facebook Page Kedai Vitamin Ulu Kelang dan juga blog vitaminsetcantik.blogspot.com . Anda semua boleh menghubungi Fardilla jika mahu cod di kawasan Ulu Kelang, Lembah Keramat, Taman Keramat, Keramat Permai, Setiawangsa, Datuk Keramat dan Ampang.

 

bengkel nutrisi 1

Bersama “anak” Shaklee, Fardilla Akmar

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...