Kesan Sampingan Guna Shaklee Selama 20 Tahun

Kesan Sampingan Guna Shaklee Selama 20 Tahun

a

Apakah kesan sampingan guna Shaklee selama 20 tahun? Ramai orang yang  takut. Takut kena Shaklee Effect sebab tak tahu sebenarnya tentang produk Shaklee dan segala kajian yang telah dilakukan oleh syarikat.

Cuba tengok gambar di atas. Cuba teka yang mana satu ibu dan yang mana satu anak?

Kemudian baru baca info di bawah.

 

“Puan Sukma, 46 adalah seorang pengguna tegar shaklee selama 20 tahun…dia seorang leader kami datang bersama anaknya, Sukma Ika umur 25 tahun untuk sesi coaching demi menyambung legasi bisnes shaklee.

Lihat kulit wajah dia dan anaknya..tiada beza walaupun umur beza 21 tahun…

Inilah “side effects” products shaklee yang ramai para wanita bermula dari remaja, para ibu serta wanita bekerjaya sedang viral kini.

Kami panggil ShakleeEffects…” – Master Haji Roslan

 

Ingin mendapatkan produk Shaklee pertama anda? Hubungi Sofia hari ini.  🙂

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : vitamin_c_shakleebysofia
Share Button

The Shaklee Effect Videos

The Shaklee Effect Videos

Di post ini Sofia nak kongsikan video-video testimoni Shaklee yang telah dikongsikan di National Conference Mei lalu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teruja dengan testimoni-testimoni tersebut? Dapatkan produk Shaklee pertama anda hari ini dan rasai perbezaannya.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Share Button

Shaklee Effect Shaklee Excellence

shaklee effect shaklee excellence

Shaklee Effect Shaklee Excellence

Tahukah anda produk dan inovasi Shaklee sudah berada di dunia selama 100 tahun??? Shaklee Effect ni dah selama 100 tahun! Tu dia shaklee effect shaklee excellence. Mahu tak excellent kalau selama ni dah wujud selama 100 tahun?

Produk yang bertahan 100 tahun ini bermula dengan Multi vitamin pertama dunia iaitu Multivitamin Shaklee : Vita-lea dan disokong dengan Research and Development serta improvement dari hari ke hari tahun ke tahun untuk memastikan Shaklee sentiasa selamat, berkesan dan mesra alam dan setiap penggunanya dapat manfaat maksimum dari Shaklee!

Secara purata, setiap pengguna Shaklee akan konsisten consume Shaklee untuk 17-18 tahun dan merasai perbezaannya.

Tak salah untuk bertukar ke Shaklee kerana pilihan kita semestinya terbaik.

Yang penting kita tau apa kita makan.
– Shaklee Excellence
– Feel the Difference

Paling best sebab bermula Mei hingga Oktober 2015, Multi vitamin berusia 100 tahun ni diberi PERCUMA*
(terms applies). Dan ramai pelanggan Sofia dah dapat manfaat ini. 🙂

Bestkan???

Sentiasa selamat
Sentiasa berkesan
Sentiasa mesra alam
Sentiasa Shaklee

Jangan lupa untuk menghubungi Sofia untuk konsultansi yang terbaik.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...