Tips Hilangkan Bau Busuk Peti Ais

 

 

Assalamualaikum. Entri hari ini terinspirasi daripada pos Sofia di Facebook beberapa hari lepas, di mana Sofia mencari tips hilangkan bau busuk peti ais.  Ramai pula kawan-kawan yang kongsikan tips masing-masing.  Jadi Sofia buatkan senarai di sini untuk manfaat bersama.

Continue Reading

Related Posts

Promosi Khas Shaklee Jun 2019

Hari ni Shaklee telah umumkan satu Promosi Khas selama 8 hari sahaja iaitu 19 sehingga 26 Jun 2019.

 

promosi khas shaklee
Nikmati diskaun 10% ke atas Star Products Shaklee

Promosi jimat 10% untuk Twinpacks berikut :
Ostematrix
ESP
Nutriferon Granules
Coq-Trol
Vivix
DTX Complex

Hanya dari 19 hingga 26 Jun 2019 sahaja ?

Continue Reading

Related Posts

Luka Jahitan Sembuh Dengan Vivix

Testimoni Luka Jahitan Vivix

 

luka jahitan sembuh dengan vivix

Abah kami memang ada diabetes. Malah keturunan sebelah abah memang ada diabetes.

Bila mak telefon cakap abah kat hospital, kepala luka kena zinc tingkap dekat kedai santan abah, kami adik beradik semua risau sebab abah ada diabetes. Takut luka merebak dan susah sembuh.

Alhamdulillah asbab abah konsisten makan ubat doktor, rajin cuci luka dan abah konsisten amalkan pengambilan VIVIX SHAKLEE, luka abah makin mengecut dan sekarang parut pun dah tak nampak  tau!

Siapa cakap ada diabetes tak boleh sembuh?

Abah kami adalah pengguna tegar Vivix dan bukti real depan mata.

Abah dah boleh enjoy makanan dan minuman kegemaran dia (abah memang suke minum air gas!). Dan setiap kali luka pun dah tak perlu risau sebab cepat sembuh. Alhamdulillah.

 

FB : Haiza Wani Shaklee Official

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Baca : Info Produk Vivix

 

Anda sukakan testimoni luka jahitan vivix ini? Nak baca testimoni lain?

Baca : Testimoni untuk Masalah Botak

Baca : Sihat Bertenaga Dengan Vivix

 

Ingin mendapatkan Vivix? Sebotol berharga RM475. Hubungi kami untuk mendapatkan harga yang lebih jimat. Klik gambar untuk terus berhubung dengan kami.

 

Vivix

Anda boleh juga beli sendiri di website Shaklee di sini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di

FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : kedaivitamingombakdanbatucaves

Continue Reading

Related Posts

Parut Chickenpox Pudar Dengan Set Kecantikan Shaklee

Chickenpox

Chickenpox juga dikenali sebagai cacar air.  Ia disebabkan oleh virus Varicella (kumpulan virus herpes) dan amat mudah berjangkit. Ia berlaku pada semua peringkat umur, biasanya pada kanak-kanak. Ia lebih teruk sekiranya berlaku kepada orang dewasa.

 

Chickenpox merebak melalui sentuhan atau titisan cecair daripada orang dijangkiti. Ia juga boleh merebak melalui bahan tercemar dengan cairan cacar seperti pada pakaian atau tuala dari penghidap chickenpox.

Continue Reading

Related Posts

5 Tips Berpuasa Untuk Ibu Menyusu

Tips berpuasa untuk ibu menyusu

 

Letih sebenarnya menjadi ibu menyusu ni. Lebih letih lagi jika terpaksa menyusu dalam keadaan berpuasa. Sofia pun pernah melalui keadaan ini juga 6 tahun yang lalu. Di sini Sofia kongsikan beberapa tips berpuasa untuk ibu menyusu.

Continue Reading

Related Posts

1 2 3 11