The Shaklee Effect Videos

The Shaklee Effect Videos

Di post ini Sofia nak kongsikan video-video testimoni Shaklee yang telah dikongsikan di National Conference Mei lalu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=QqXU7BsWdoY

 

https://www.youtube.com/watch?v=fbUdZPLLNxA

 

https://www.youtube.com/watch?v=jQg2a6ZDdpY

 

https://www.youtube.com/watch?v=l0F2pGjR7Es

 

https://www.youtube.com/watch?v=3Xy95gjNd70

 

https://www.youtube.com/watch?v=qlr3qm_O7Vk

 

https://www.youtube.com/watch?v=mODkH4l9LZ8

 

https://www.youtube.com/watch?v=dKMbxI2GJSs

 

https://www.youtube.com/watch?v=bzfbYIYYGfI

 

https://www.youtube.com/watch?v=lWYftX5tt1U

 

https://www.youtube.com/watch?v=L1U8wYgq4gk

 

Teruja dengan testimoni-testimoni tersebut? Dapatkan produk Shaklee pertama anda hari ini dan rasai perbezaannya.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Continue Reading

Related Posts

Picky Eater

Picky Eater

Menurut Encik Google picky eater membawa maksud –
 

Picky eaters are very selective about what they eat. They probably have a degree of what scientists call “food neophobia”, which is generally defined as the reluctance to eat, or even sample, new foods. Children with neophobia often reject many ‘new’ foods.” – source

 

Memang letih ada anak yang picky eater ni. Anak Sofia pun tergolong dalam kumpulan ini. Memang memilih apa yang hendak dimakan. Tapi yang penting sekarang dia makan. Cukup 3 kali  makan iaitu sarapan pagi, makan tengahari dan makan malam. 3 waktu yang mesti makan. Tapi jangan terkejut jika tiba-tiba tengah malam dia bersuara, “Nak ayam. Nak nasi. Atau macam semalam. Nak ais krim.” Mujur laaa memang ada stok ais krim di rumah hehehe

 

Pagi ni sebenarnya nak bercerita tentang seorang customer Sofia. Kami dah kenal setahun lebih di alam maya.  Masa tu beliau baru saje melahirkan anaknya yang pertama dan sedang mencari set berpantang. Selepas mencuba set berpantang, beliau juga mencuba set kecantikan. Baru-baru ini terbuka hatinya untuk join Shaklee di bawah Sofia dan beri anaknya meal shakes. Baru beberapa hari minum meal shakes, dah ada testimoni yang diberi kepada Sofia untuk dikongsi bersama.

 

emir zaza edited

 

Alhamdulillah. Setiap testimoni yang diberi sangatlah berharga buat Sofia. Seronok betul bila kita berniaga sambil niat untuk membantu improve kesihatan orang lain.

 

Kandungan Vitamin Dalam Meal Shakes

 

Ini pula kandungan vitamin dalam meal shakes. Meal shakes bukanlah sekadar susu. Ia adalah multi-vitamin.  Ada 19 vitamin dan mineral penting yang terkandung dalam meal shakes.

 

vitamins in meal shakes

vitamins

 

Bacakan lebih banyak kisah si anak-anak yang picky eaters di Kisah Si Anak Meal Shakes.

Meal shakes juga dapat membantu anak sembelit. Baca di SINI.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Continue Reading

Related Posts

Hasil Makan Vitamin C dan Collagen Powder Shaklee

Hasil Makan Vitamin C dan Collagen Powder Shaklee

 

vitamin c dan collagen

 

Siapa dah biasa makan vitamin C?

Apa kata sementara promosi ni cuba sekotak dua collagen dan rasakan kehebatannya.

Jealous haih tengok gambar ni. Sofia sendiri dah ambil siap2 sekotak dua untuk kegunaan sendiri.

 

Kebaikan Collagen


1. Mengecilkan liang pori-pori yang kelihatan.

2. Menjadikan kulit lebih tegang, anjal dan lembut

3. Melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan gatal pada muka.

4. Mengurangi pigmentasi, jeragat dan kulit tak sekata.

5. Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

6. Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang serta tebal dan bersinar.

7. Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang

Collagen Powder Shaklee dibuat daripada sisik ikan merah. Ia adalah sumber kolagen yang sangat lasak dan elastik, dengan kepaduan sel yang sangat tinggi kapasiti dalam mengekalkan lelembapan.

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Continue Reading

Related Posts

Zinc Stok Terhad

Zinc Stok Terhad!

zinc stok terhad

 

Zinc ni kat branch dah takde dijual dah. Akan out of stock selama beberapa bulan.

Tapi Sofia masih ada lagi beberapa botol.

Sesiapa yang mencari zinc boleh hubungi Sofia.

Zinc ni untuk masalah apa?
Ramai customers Sofia memakan zinc untuk pulihkan luka selepas bersalin samada secara normal ataupun ceaser. Selalunya luka akan pulih dalam masa seminggu.

Ada juga customers yang memakan zinc kerana masalah keguguran rambut. Bila konsisten makan zinc, boleh nampak anak rambut mulai naik!

Zinc juga sesuai untuk mengurangkan jerawat.

Dan juga untuk kesuburan lelaki dan wanita.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Continue Reading

Related Posts

Bestnya Kolagen

Assamualaikum semua!

Bestnya kolagen promosi bulan ni. Satu produk yang amat powerful. Makan sikit dah rasa bezanya terutama pada kulit muka. Tegang, lembap, jerawat pun makin segan nak naik. Sempat lagi nak makan untuk prepare cantik dan bergaya pada hari raya hehehe.

Serious seronok betul Sofia bulan ni promosi kolagen. Umur dah hampir 40-an, bekalan kolagen semakin menyusut. Eeeeeee tak nak!!! Takut tengok kedut-kedut di muka (tutup mata).

Kalau nak tahu lanjut tentang Collagen Powder Shaklee boleh klik di SINI.

Tapi hari ini Sofia nak kongsikan sedikit poster tentang Bestnyer Kolagen ni pada tubuh kita.

 

Bestnya Kolagen

 

bestnya kolagen

shaklee gombak

3

4

5

6

7

8

9

10

 

Kolagen ni bukan untuk kulit je! Rupa-rupanya banyak lagi khasiat dia. Jom ambil sekotak dua hari ini.

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Continue Reading

Related Posts

Chewable Vitamin C Stok Terbaru

Chewable Vitamin C Stok Terbaru

chewable vitamin C stok terbaru

 

Chewable Vitamin C stok terbaru dah tiba. Yayy!!!

 

Ada yang mencari Chewable Vitamin C? Sekarang dah ada stok terbaru dengan tarikh luput pada 2 September 2017.

Bacakan 7 sebab kenapa saya suka bagi anak makan Chewable Vita-C.

10378912_10153302483300958_2261613506681326705_n

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Sunburn Hilang Dengan Vitamin C – Testimoni

Sunburn Hilang

“One of my bestfriend saya namakan sebagai E tetiba ajak lunch sama. Saya pun takde hal lah jom sahaja. Rupa-rupanya dia nak mengadu yang kulit dia sunburn sebab mandi water park dengan family. Masalahnya kurang sebulan je lagi dia nak kawin, macam mana ni?

 

Disebabkan saya merupakan pencinta tegar Shaklee, supplemen Shaklee sentiasa ada dalam kereta saya.Makanya, saya kata pada E cuba ko makan Vitamin C Shaklee aku ni dulu. E pun bersetuju. 

 

Dalam dua minggu macam tu lepas kami berjumpa, E whatsapp gambar2 selfie dia dan dia sangat teruja. Kulit wajah dia bukan sahaja kembali pada asal malah lebih glowing. Barulah best nak bersanding kan. 

 

Bila saya tanya pada E macam mana amalkan Vitamin C Shaklee? Dia kata seminggu pertama dia mengalami healing crisis yg sangat teruk. Kulit mengelupas jerawat pun naik luar biasa tapi E senyap je tak macam customer2 Shaklee saya yg lain bila healing crisis menggelabah semacam. Dia tahu yg itu adalah healing crisis dan berkat kesabaran, dia dapat hasil yg diidamkan. Alhamdulillah. ” – Puan Mazlila Mazelan

 

65

 

 

Vitamin C ni memang di antara produk yang popular di kalangan mereka yang nak kahwin oleh kerana ianya berkesan dan sangat menjimatkan. Sebotol boleh tahan untuk penggunaan selama 3 hingga 6 bulan.

 

Ada kawan-kawan yang sedang bersiap nak kahwin tak lama lagi? Selain berfacial boleh la makan vitamin C ini untuk perbaiki kulit dari dalam.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Kesan Makan Vitamin C Selama Setahun- Testimoni

Kesan Makan Vitamin C Selama Setahun

 

“Untuk kesekian kalinya.. hana share lagi shaklee effect testimoni sendiri. Hehehe

 

Well..nak bisnes kenalah promo diri sendiri dulu. Tu yang bagus tu. Dari situ hana punya spirit pon dengan sendirinya merokettt tinggi. Ehehehe yakin dengan product, baru boleh jual. Gitteww

 

Ouh.. kembali kepada story sebenar, Hana makan SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS shaklee ni setahun, baru dapat effect macam tu. Lama kan? Memang ponnn… tak semua orang sama. Bergantung kepada macam-macam faktor, contohnya, hormon. Well hormon jenis keras kepala. Hehe

 

Lepas setahun, sehari 2 biji vit C hana makan, air tak payah cakap. 300ml sehari. Sungguh tak tipu 
Nahhh vitamin C effect. Tolong jelez keh” –  Cik Hana

 

hana

 

Vitamin Shaklee memang takde mengandungi apa-apa bahan kimia terlarang. Ianya adalah SELAMAT dimakan. Kerana itulah ia mengambil masa yang lama untuk nampak kesan dan ianya bergantung juga kepada badan individu tersebut.

 

Yang penting adalah kesabaran dan konsisten memakannya setiap hari.
 

Untuk Info & Order:
 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Manfaat Vivix

Manfaat Vivix

 

Vivix ni super anti-oksidan dan ia adalah produk premium daripada Shaklee.

Apa anti-oksidan ni? Sebagai bahasa biasa, anti-oksidan ini adalah pelindung sel-sel badan kita. Ia melindungi sel-sel badan daripada radikal bebas yang mengandungi toksin bahaya yang boleh memudaratkan kita.

manfaat vivix

2

3

4

5

6

7

8

9

 

Nak tahu lebih lanjut tentang vivix? KLIK DI SINI.

 

KLIK DI SINI pula untuk membaca testimoni-testimoni pengguna vivix.

 

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Keahlian Ekspres

Apakah Keahlian Ekspres?

Shaklee telah mengumumkan tentang Keahlian Ekspres beberapa hari lalu. Secara ringkas, ianya adalah cara mudah untuk mendaftar keahlian sebagai ahli Shaklee.

Selalunya, sesiapa yang berminat boleh menghubungi mana-mana ahli yang berdaftar dan mendaftarkan diri di bawah mereka melalui beberapa proses.

Tetapi kali ini, anda hanya perlu mengisi borang di laman web shaklee sahaja.

Isikan maklumat yang dikehendaki di link ini http://www.shaklee.com.my/?joinnow=905873 dan teruskan pembayaran yuran pendaftaran sebanyak RM68.90 melalui kredit kad ataupun debit kad anda.

keahlian ekspres

Anda juga boleh terus membuat belian produk yang kehendaki dan anda dah boleh membeli dengan harga ahli.

Terdapat caj pos sebanyak RM10.60 untuk Semenanjung Malaysia dan RM21.20 untuk Sabah dan Sarawak.

Semua ini berlaku tanpa anda perlu menghubungi Sofia dan menyerahkan duit pendaftaran kepada Sofia. Mudah bukan?

Selepas pendaftaran di terima, Sofia juga akan dimaklumkan tentang pendaftaran anda dan Sofia akan menghubungi anda untuk memberitahu langkah seterusnya seperti cara berniaga (jika mahu) dan cara makan supplemen yang anda telah beli.

Anda masih lagi boleh mendaftar dengan cara yang lama. Untuk ini, anda perlu menghubungi Sofia ye.

Untuk Keterangan Lanjut:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts