Suplemen Bantu Percepatkan Penyembuhan Luka

Suplemen Bantu Percepatkan Penyembuhan Luka?

 

penyembuhan luka

Setelah 4 bulan penggunaan Vitamin C dan E

Continue reading

Share Button

Batuk Berpanjangan

Batuk Berpanjangan

batuk berpanjangan

 

 

Ini testimoni daripada customer Sofia pada hari Khamis lepas.

Anaknya berumur 2 tahun lebih batuk-batuk sejak bulan Februari tapi tak berkurangan. Keluar masuk hospital beberapa kali.

Sebagai seorang ibu, beliau terus berusaha mencari penawar buat anaknya. Beliau akhirnya beri nutriferon. Baru makan sekali dah nampak kesan positif.

Continue reading

Share Button

Picky Eater

Picky Eater

Menurut Encik Google picky eater membawa maksud –
 

Picky eaters are very selective about what they eat. They probably have a degree of what scientists call “food neophobia”, which is generally defined as the reluctance to eat, or even sample, new foods. Children with neophobia often reject many ‘new’ foods.” – source

 

Memang letih ada anak yang picky eater ni. Anak Sofia pun tergolong dalam kumpulan ini. Memang memilih apa yang hendak dimakan. Tapi yang penting sekarang dia makan. Cukup 3 kali  makan iaitu sarapan pagi, makan tengahari dan makan malam. 3 waktu yang mesti makan. Tapi jangan terkejut jika tiba-tiba tengah malam dia bersuara, “Nak ayam. Nak nasi. Atau macam semalam. Nak ais krim.” Mujur laaa memang ada stok ais krim di rumah hehehe

 

Pagi ni sebenarnya nak bercerita tentang seorang customer Sofia. Kami dah kenal setahun lebih di alam maya.  Masa tu beliau baru saje melahirkan anaknya yang pertama dan sedang mencari set berpantang. Selepas mencuba set berpantang, beliau juga mencuba set kecantikan. Baru-baru ini terbuka hatinya untuk join Shaklee di bawah Sofia dan beri anaknya meal shakes. Baru beberapa hari minum meal shakes, dah ada testimoni yang diberi kepada Sofia untuk dikongsi bersama.

 

emir zaza edited

 

Alhamdulillah. Setiap testimoni yang diberi sangatlah berharga buat Sofia. Seronok betul bila kita berniaga sambil niat untuk membantu improve kesihatan orang lain.

 

Kandungan Vitamin Dalam Meal Shakes

 

Ini pula kandungan vitamin dalam meal shakes. Meal shakes bukanlah sekadar susu. Ia adalah multi-vitamin.  Ada 19 vitamin dan mineral penting yang terkandung dalam meal shakes.

 

vitamins in meal shakes

vitamins

 

Bacakan lebih banyak kisah si anak-anak yang picky eaters di Kisah Si Anak Meal Shakes.

Meal shakes juga dapat membantu anak sembelit. Baca di SINI.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...