GiveAway 2 by sovitamin.com dan Travelkaja

Happy-New-Year-2016-Images

 

Selamat Tahun Baru 2016!!!

 

Seronok rasanya bila tiba tahun baru ni.  Kenapa? Sebabnya ada azam dan semangat baru. InsyaAllah Sofia akan cuba capai semuanya tahun ni.  Sempena tahun baru ini Sofia nak buat Giveaway 2. Giveaway lagi? Ye. GIVEAWAY.

Giveaway kali ni pun hasil kerjasama bersama Travelkaja.  Suka betul Sofia buat giveaway bersama Travelkaja kan? Ye laa. Owner Travelkaja tu adik Sofia. Mesti la buat apa-apa bersama.  🙂

Sebelum kita bercerita tentang Giveaway, Sofia nak bagitahu yang Travelkaja sedang mempromosikan pakej K Entertainment Trip selama 5 hari 4 malam.  Tempat masih lagi terbuka untuk individu-individu yang berminat. Mereka akan berlepas pada 28 Januari 2016 dan balik pada 1 Februari 2016. Jadi kalau ada yang berminat, diminta menghubungi Travelkaja secepat mungkin.

 

travelkaja

 

Travelkaja boleh dihubungi melalui:

Facebook – https://www.facebook.com/nikiko.travelkaja

Instagram – https://www.instagram.com/travelkaja.korea/

Whatsapp – 012-3306271

 

Ok, berbalik kepada GiveAway 2 kita. Giveaway kali ni sekejap je. Dibuka dari hari ini 1 Januari 2016 hingga 15 Januari 2016. Dan syarat penyertaan kali ni senang sekali.  Hanya buat entry yang bertajuk “Giveaway 2 by sovitamin.com dan Travelkaja” dan letakkan gambar GiveAway di bawah bersama link ke entry ini.

giveaway 2

Set sudu dan chopsticks khas dari Korea

 

Bila dah selesai, pastikan anda tinggalkan URL entry anda di kotak komen entry ini 🙂

 

Hanya seorang pemenang sahaja yang akan dipilih dari random.0rg.

 

Terima kasih kerana menyertai GiveAway ini dan Selamat Berjaya!

 

Jangan lupa menghubungi Sofia untuk mendapatkan produk Shaklee anda hari ini.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button

Giveaway 1.0 by sovitamin.com dan Travelkaja

Giveaway 1.0 by sovitamin.com dan Travelkaja

 

It’s time for a Giveaway!!!

 

giveaway

 

Giveaway yang pertama kali ini kami bekerjasama dengan Travelkaja.

 

Apakah hadiah giveaway?

 

12039564_10153290007455958_5394752631086512510_n
Hadiah Giveaway telah didatangkan khas untuk anda dari Korea – Dua Hand Made Fridge Magnet yang telah diukir dan diwarnakan dengan cantik sekali.

 

Cantik tak???

 

Tempohnya ialah dari 4 Oktober hingga 31 Oktober 2015!

 

Pemenang akan diumumkan dalam masa seminggu selepas tarikh tamat.

Macam mana nak join Giveaway ini?

 

1. Buat entry yang bertajuk Giveaway 1.0 by sovitamin.com dan Travelkaja.  Dalam entry tersebut, letak gambar Fridge Magnet di atas dan link ke entry ini. Tuliskan juga tempoh giveaway berlangsung.

 

2. Follow dan Like :

Google Plus (G+) Sofia  = SofiaSabrinaAziz

FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
 
FB Page: Its All About The Vits
 
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
 
FB Page: Travelkaja
 
Instagram : cantik.sihat.menawan
 
Instagram : travelkaja.korea
 
 

3. Bila dah selesai 2 perkara di atas, tinggalkan URL entry anda di kotak komen entry ini 🙂

 

 

2 pemenang akan dipilih secara random dari random.org

 

Thanks for participating and GOOD LUCK! :*

 

Jangan lupa menghubungi Sofia untuk mendapatkan produk Shaklee anda hari ini.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...