Promosi Khas Shaklee Jun 2019

Hari ni Shaklee telah umumkan satu Promosi Khas selama 8 hari sahaja iaitu 19 sehingga 26 Jun 2019.

 

promosi khas shaklee
Nikmati diskaun 10% ke atas Star Products Shaklee

Promosi jimat 10% untuk Twinpacks berikut :
Ostematrix
ESP
Nutriferon Granules
Coq-Trol
Vivix
DTX Complex

Hanya dari 19 hingga 26 Jun 2019 sahaja ?

Continue Reading

Related Posts

Luka Jahitan Sembuh Dengan Vivix

Testimoni Luka Jahitan Vivix

 

luka jahitan sembuh dengan vivix

Abah kami memang ada diabetes. Malah keturunan sebelah abah memang ada diabetes.

Bila mak telefon cakap abah kat hospital, kepala luka kena zinc tingkap dekat kedai santan abah, kami adik beradik semua risau sebab abah ada diabetes. Takut luka merebak dan susah sembuh.

Alhamdulillah asbab abah konsisten makan ubat doktor, rajin cuci luka dan abah konsisten amalkan pengambilan VIVIX SHAKLEE, luka abah makin mengecut dan sekarang parut pun dah tak nampak  tau!

Siapa cakap ada diabetes tak boleh sembuh?

Abah kami adalah pengguna tegar Vivix dan bukti real depan mata.

Abah dah boleh enjoy makanan dan minuman kegemaran dia (abah memang suke minum air gas!). Dan setiap kali luka pun dah tak perlu risau sebab cepat sembuh. Alhamdulillah.

 

FB : Haiza Wani Shaklee Official

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Baca : Info Produk Vivix

 

Anda sukakan testimoni luka jahitan vivix ini? Nak baca testimoni lain?

Baca : Testimoni untuk Masalah Botak

 

Ingin mendapatkan Vivix? Sebotol berharga RM475. Hubungi kami untuk mendapatkan harga yang lebih jimat. Klik gambar untuk terus berhubung dengan kami.

 

Vivix

Anda boleh juga beli sendiri di website Shaklee di sini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di

FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : kedaivitamingombakdanbatucaves

Continue Reading

Related Posts

Vivix Promosi Julai 2016

Vivix Promosi Julai 2016

 

vivix

 

 

Untuk testimoni berkenaan vivix klik di sini.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Continue Reading

Related Posts

Manfaat Vivix

Manfaat Vivix

 

Vivix ni super anti-oksidan dan ia adalah produk premium daripada Shaklee.

Apa anti-oksidan ni? Sebagai bahasa biasa, anti-oksidan ini adalah pelindung sel-sel badan kita. Ia melindungi sel-sel badan daripada radikal bebas yang mengandungi toksin bahaya yang boleh memudaratkan kita.

manfaat vivix

2

3

4

5

6

7

8

9

 

Nak tahu lebih lanjut tentang vivix? KLIK DI SINI.

 

KLIK DI SINI pula untuk membaca testimoni-testimoni pengguna vivix.

 

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Resveratrol Dan Vivix

Resveratrol adalah ahli kumpulan sebatian tumbuhan yang dikenali sebagai polifenol. Sebatian ini dianggap mempunyai ciri-ciri antioksidan, melindungi tubuh daripada jenis kerosakan dikaitkan dengan peningkatan risiko untuk keadaan seperti kanser dan penyakit jantung. Resveratrol terdapat dalam kulit anggur merah, dan sumber-sumber lain termasuk kacang dan buah beri.

Penyelidikan awal, kebanyakannya dilakukan dalam ujian tiub dan pada haiwan, menunjukkan bahawa resveratrol boleh membantu melindungi tubuh terhadap beberapa penyakit, termasuk:

Penyakit jantung

Resveratrol membantu mengurangkan keradangan, mencegah pengoksidaan LDL kolesterol “jahat”, dan menjadikannya lebih sukar untuk platelet melekat bersama-sama dan membentuk pembekuan yang boleh membawa kepada serangan jantung.

Kanser

Resveratrol dapat menghadkan penyebaran sel-sel kanser dan mencetuskan proses kematian sel kanser (apoptosis).

Penyakit Alzheimer

Resveratrol boleh melindungi sel-sel saraf daripada kerosakan dan pembentukan plak yang boleh membawa kepada Alzheimer.

Diabetes

Resveratrol membantu mencegah rintangan insulin, satu keadaan di mana badan menjadi kurang sensitif kepada kesan-kesan yang mengurangkan gula hormon darah, insulin. Rintangan insulin adalah pelopor kepada kencing manis.

Sumber : http://www.webmd.com/heart-disease/resveratrol-supplements

Vivix mengandungi 100 mg resveratrol setiap hidangan (Satu sudu teh). Ekstrak resveratrol adalah 98% semula jadi.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Klik di sini untuk memesan vivix anda hari ini! –> http://bit.ly/ShakleeOnlineOrderVivix

ATAU

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat/Line: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Continue Reading

Related Posts