Testimoni Nutriferon Granules

Nutriferon Granules

Nutriferon
Nutriferon Granules telah kembali berada di pasaran Malaysia sejak 1 Mei 2019

 

Alhamdulillah setelah sekian lama menghilang, Nutriferon Granules (Nutriferon) telah kembali berada di pasaran Malaysia sejak 1 Mei 2019.  Di sini Sofia kongsikan 3 testimoni pengguna Nutriferon (salah seorangnya Sofia sendiri).

 

Testimoni Nutriferon Pertama

 

Nutriferon Bantu Legakan HFMD
Nutriferon Bantu Legakan HFMD

 

Kak Pia makan Nutriferon masa sakit. Pengalaman semasa diri sendiri kena HFMD. Beberapa bulan kemudian anak pula kena HFMD. Bagi makan Nutriferon juga. Alhamdulillah asbab makan Nutriferon badan tak demam. Dalam 4 hari dah ok. Bintik-bintik dan sakit badan dah hilang. Sakitnya tak berlarutan. Ulser kat mulut pun seakan terbantut. Keluar sedikit sahaja. – Tengku Sofia

 

Testimoni Nutriferon Ke-Dua

 

Nutriferon Bantu Naikkan Platelet Demam Denggi
Nutriferon Bantu Naikkan Platelet Demam Denggi

 

Syida makan Nutriferon time denggi. Alhamdulillah tak warded sebab platelet atas 150.  Lagipun pilih duduk rumah sebab menyusu. Tapi setiap hari gi emergency bertapa 4 jam untuk ambil darah masuk air.  Platelet atas 150 pun macam sakit sangat dah. Tak tahu la orang platelet 3 je time denggi tu rasa macam mana. – Nurul Syahida

 

Testimoni Nutriferon Ke-Tiga

 

Nutriferon Bantu Tingkatkan Sistem Imun
Nutriferon Bantu Tingkatkan Sistem Imun

 

Nutriferon…kalau nak cerita, selepas Vivix dialah yang memberi impak kesihatan paling besar pada kami.  

Vivix – asbab baik denggi masa pregnant 8 bulan.

Nutriferon –  asbab si kecil gegirl dah kurang masuk wad.  Dari 3 hingga 4 bulan sekali mesti masuk wad, tapi selepas umur dia setahun bagi makan nutriferon sendiri. 8 bulan dah tak masuk wad. Batuk atau demam datang pun tak kerap walaupun masih ada. –  Yat Hayati

 

Begitulah 3 testimoni Nutriferon daripada 3 orang pengguna Shaklee.

KLIK untuk lebih testimoni tentang Nutriferon.

 

Sekotak Nutriferon berharga RM181.25 (30 sachet). Jimat 20% dengan menjadi ahli.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves

Instagram : kedaivitamingombakdanbatucaves

 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat nak jadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai, trip percuma dan banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, MAGNIFICENT. Kami tawarkan kelas online percuma dan masa yang  fleksibel. Sesuai untuk pelajar dan pekerja yang mahukan satu business secara part-time dan juga full time.

Related Posts

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *