Testimoni Performance Drink Shaklee Masa Puasa

Puasa. Biasanya memang terasa dahaga. Letih tak bermaya. Tapi tidak jika semasa bersahur sempat minum Performance Drink. Bacakan testimoni-testimoni di bawah.

Kurang Rasa Dahaga Sewaktu Berpuasa

 

Performance Puasa Shaklee

Memang betul Performance Drink sangat best. Dah le rasa sedap. Bila diminum masa puasa memang kurangkan rasa dahaga dan kering tekak. Lagi satu yang saya perasan , kurang ke toilet. Jadi kita takkan kekurangan air dalam badan.

 

Baca : Performance Drink untuk ibu menyusu yang berpuasa

Baca : 5 Tips Berpuasa Untuk Ibu Menyusu

 

Bertenaga dan Tak Dahaga Walaupun Panas Terik

 

Performance Puasa Shaklee

Saya suka Performance Drink masa puasa sebab bila minum Performance Drink banyak tak perlu kerap ke toilet. Pastu memang tak letih, bertenaga jer. Takde rasa dahaga langsung walaupun cuaca di Chuping ni sangat panas terik.

 

Kurang Rasa Kering dan Bertenaga, Kerja Macam Biasa Sebagai Cikgu

 

Promosi Puasa dengan Shaklee

Performance Drink memang best. Bulan lepas je beli 7 tong untuk rumah sendiri. Anak pergi sekolah pun pandai dah bancuh sendiri.

Time puasa, kalau minum waktu sahur, kurang rasa kering tekak tu.

Saya cikgu, relax je mengajar masa ganti puasa. Hari ni pun dah ada kawan booking Performance Drink 2 tong yang promo tu. Sebab dah bagi dia rasa hari tu. Dia kata best.

 

Badan Cergas Walaupun Tengah Pregnant 

 

Performance Puasa Shaklee

Sekarang dah 34 weeks, biasanya bila dah 3rd trimester ni memang tahap lapar dan dahaga menggigil. Tapi seriously saya ambil Performance Drink ni, badan cergas sangat, tak rasa lemau dan tak haus sangat. Rileks-rileks je sampai ke petang. 

 

Baca : Tips Berpuasa Untuk Ibu Menyusu

Baca : Promosi Shaklee April 2020

 

Untuk order, boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665.

Anda juga boleh ikuti Sofia di

FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : kedaivitamingombakdanbatucaves

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *