Testimoni ResV Shaklee

Testimoni ResV Shaklee

Baru 3 minggu ResV berada di pasaran Malaysia tetapi sudah banyak testimoni yang dah ada tentang kehebatan ResV ini.

Baca : Info produk – ResV Shaklee

 

Berikut adalah beberapa testimoni untuk bacaan anda.

Badan rasa cergas dan bertenaga dengan ResV

 

Testimoni ResV Shaklee Bertenaga

Selepas makan ResV ni, badan tak rasa letih walaupun sehari suntuk duduk dalam kelas. Lepas tu drive balik lagi. Sampai di rumah, tak kelepek pun. Memang best.

 

Testimoni ResV Shaklee Bertenaga

Sebenarnya hari pertama consume tu memang dah nampak kesan dah sebenarnya. Memang setiap malam tak cukup tidur dan tidur lewat. Try ambil 2 biji ResV,  esok tu bangun memang rasa badan tu bertenaga, nak bangun pun mudah, takde liat-liat. Sakit-sakit badan pun kurang tau.

Malam tadi test juga skip ResV, nak tengok ada tak beza kalau tak makan. Memang badan rasa tak energetic, badan rasa tak sedap so terus laju-laju ambil ResV balik.

 

Parut  pudar  dengan ResV

 

Testimoni ResV Parut Pudar

Yana memang nampak perubahan kat Husband in terms of skin dia tau. Sebab sebelum ni parut kat muka dia bahagian pipi susah betul nak hilang, tapi bila dia consume  ResV memang nampak kulit dia makin bersih. Kesan parut dah start pudar, kulit pun makin licin.

 

Sakit hilang dengan ResV

Testimoni ResV Sakit Hilang

Seminggu selepas makan ResV ni, Nana perasan sakit tu dah hilang. Duduk lama pun dah tak sakit dah.

 

Begitulah beberapa testimoni oleh mereka yang sudah merasa kehebatan ResV. Anda bila pula?

 

Promosi ResV Shaklee 1 hingga 31 Mac 2020

 

Promosi ResV Shaklee
Promosi ResV Shaklee

 

Owh ye, lupa Sofia nak cerita. Shaklee ada buat promosi ResV sepanjang bulan Mac 2020.

Anda boleh pilih untuk beli sebotol ResV, 2 botol ResV ataupun 6 botol ResV.

 

Pilihan pertama

Sebotol ResV berharga RM408. Anda akan dapat keahlian percuma bernilai RM35 dengan belian sebotol ResV.

 

Pilihan kedua

Shaklee memberi diskaun sebanyak 5% apabila anda membeli terus 2 botol (twinpack) ResV. Harganya ialah RM775.20. Anda juga akan mendapat keahlian percuma bernilai RM35, pos percuma bernilai RM10 dan juga cash rebate yang akan dimasukkan ke dalam bank akaun anda sebanyak RM36.85. Anda akan jimat RM112.65.

 

Pilihan ketiga

Untuk pilihan seterusnya, Shaklee memberi sebotol ResV secara percuma apabila anda membeli 6 botol ResV. Harganya ialah RM2,448. Anda juga akan mendapat keahlian percuma bernilai RM35, pos percuma bernilai RM10 dan juga cash rebate yang akan dimasukkan ke dalam bank akaun anda sebanyak RM256.08. Anda akan jimat RM709.08.

 

Apa-apa pun pilihan anda, untuk mendapatkan ResV anda boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665.

Anda boleh juga beli sendiri di website Shaklee di sini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

Related Posts

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *