Testimoni Set Hamil Shaklee

Set Hamil

“Alhamdulillah lepas minum set hamil shaklee badan rasa lebih bertenaga. Sebelum ni saya ada alahan selesema setiap pagi. Masalah berlarutan lebih kurang setahun juga. Pagi-pagi nak solat subuh tu memang terganggu la sebab asyik bersih je.

Dah cuba ubat hospital dengan ubat homeopati sekali. Tapi sama je.

Saya dah 6 hari makan supplement shaklee. Alhamdulillah dah takde dah bersin pagi2. ?

Kalau tak kak bayangkan, saya pregnant, pagi-pagi bangun bersih tak henti.

Pergi toilet pun takde issue. Takut juga masa pregnant sembelit. Tapi Alhamdulillah takde masalah.

Tadi pergi Klinik Kesihatan untuk checkup. Doktor pun cakap, makan supplement Shaklee dah cukup. Tak payah makan ubat hospital.”   – Puan Rabiyathul

 

Puan Rabiyathul ni customer Sofia. Dah habis berpantang dah pun. 

 

Baca juga testimoni Set Hamil Shaklee di sini ye.

 

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di https://linktr.ee/tengkusofiasaziz
 

Related Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.