Testimoni Set Hamil Shaklee

Promosi Shaklee Mei 2020
Promosi Jom Shaklee -Prenatal Set akan berlangsung daripada 5 Mei  sehingga 31 Mei 2020

Berat naik terkawal, tak sembelit dan kejang kaki. Result HB pun maintain

testimoni set hamil shaklee berat naik terkawal

Berat badan naik terkawal, tak sembelit dan kejang kaki. Sakit pinggang tak sekerap dulu. Emosi sentiasa stabil even mengurus rumahtangga dan kerenah anak kecil. Migraine tak menyerang. Paling ketara result HB saya sentiasa maintain, kulit sememangnya lembab sentiasa berseri-seri.

 

Baca : Panduan Vitamin Semasa Hamil

 

HB cantik sewaktu mengandung anak ke2

testimoni set hamil shaklee

Alhamdulillah sepanjang mengandung ke2 memang sepenuhnya makan Shaklee,  Bila pergi cek darah 12.5 nurse tanya makan ubat apa, kita jawablah Shaklee je. Bagus sebab darah elok (nurse tu tak tahu Shaklee tu apa) bila buat mgtt sebelum 4.5 dah minum air gula 4.8.  Seronok sebab anak 1st dulu tak pernah cecah angka 4. Semuaya atas 4. Sampai kena buat mgtt 5 kali.

 

HB cantik, kulit makin cerah, kejang otot tiada. Membuang pun senangtestimoni set hamil shaklee

Mengandung kali ni saya teringin nak cuba Set Hamil Shaklee. Memang sangat terasa kelainannya.  HB saya ok.  Kulit makin cerah.  Kejang otot pun tak ada.  Membuang pun senang.

 

Baca : Spina Bifida dan Asid Folik

 

Luka cepat sembuh, susu badan banyak dan badan rasa cergas

testimoni set hamil shaklee

Terasa berbeza lepas makan set hamil. Dulu cepat je rasa mengah, semput, tidur tak lena, batuk pun luka ceaser terasa sakit, ngilu. Tapi sekarang Alhamdulillah rasa segar. Alahan pun dah hilang. Tak rasa nak muntah-muntah lagi. Tidur pun dah lena, walaupun baru seminggu makan suplemen tapi perubahan ketara dapat di rasai, tempat luka ceaser dah ok bila batuk atau tidur.

 

Baca : ESP Untuk Ibu Hamil

 

Badan tak lesu, bangun pagi tak lenguh dan bertenaga. Muka pun tak pucat

testimoni set hamil shaklee

Baru 8 minggu. Badan tak lesu, bangun pagi pun tak rasa lenguh-lenguh badan, lebih bertenaga.  Kulit pun tak kusam, muka tak pucat. Masa nak bersalin tu memang bertenaga betul. Kak Rini bleeding, tapi nurse pelik kenapa tak pening atau pucat muka. Sebelum masuk labour room minum ESP dulu. Alhamdulillah takde kena jahitan pun.

 

Badan bertenaga dan tiada cramp kaki pada waktu malam

testimoni set hamil shaklee

Saya guna set hamil shaklee waktu anak kedua. Perbezaan ketara, tiada langsung cramp kaki malam-malam (simply biawak), bertenaga je even bulan Ramadan (8 bulan mengandung waktu itu dan Alhamdulillah dapat berpuasa penuh), tak ada demam, tak ada batuk, lelah, tonsillitis dan keputihan seperti mana first pregnancy.

Selepas bersalin perkembangan baby Alhamdulillah baik, 3 bulan dah mula meniarap dan merangkak (kata doktor tulangnya kuat) jarang sakit Alhamdulillah dengan izin Allah, bonus baby bambam gebu & cerah asbab mamanya continue set menyusu Shaklee pula.

 

Berminat untuk mendapatkan Set Hamil Shaklee? Anda boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665.

Anda boleh juga beli sendiri di website Shaklee di sini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

Anda juga boleh ikuti Sofia di

FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : kedaivitamingombakdanbatucaves

Related Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *