Vita-Lea for Children Kini Kembali

Seronok tidak terkata bila dapat tahu semalam yang Vita-lea for Children ni dah kembali di pasaran Malaysia. Seingat Sofia, selama 2 tahun tak ada dan dalam masa 2 tahun tu juga ramai ibu-ibu yang bertanya Sofia tentang multi-vitamin untuk kanak-kanak ini. Tapi nak buat macam mana? Just kata out of stock ajelah but sekarang tidak lagi. šŸ™‚

 

Ā 

Vita-Lea for Children

 

10897939_10152949793177698_1014978704288687378_n

Vita-Lea for Children mengandungiĀ  18 vitamin dan mineral penting dan menyediakan 100% Nilai Harian Vitamin C, D, E dan kesemua 8 jenis vitamin B.

Ia juga mengandungi kalsium, magnesium, zinc, copper dan banyak lagi untuk membantu tulang sokongan yang kuat dan badan yang sihat.

Manisan semulajadi Xylitol tidak menggalakkan kaviti.

Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau bahan pengawet.

 

 

beza vitalea for children baru dan lama
Berikut adalah perbezaan Vita-lea for Children yang lama dan yang menggunakan formula baru. Banyak khasiat yang telah ditambah untuk menjadikannya lebih baik.

 

 

nutrisi makanan
Bayangkan anak-anak anda perlu memakan kesemua makanan di atas untuk mendapatkan segala nutrisi yang ada dalam dua biji tablet Vita-lea for Children

 

Siapa yang perlukan Vita-Lea for Children?

Anak yang selalu demam, anak yang selalu ada masalah makan makanan khasiat.

Ia melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi dari pemakanan seharian.

 

vita-lea for children
Betul sangat kata-kata di atas. Jadi mak mak ni kita lupa tentang kepentingan kita sendiri. Semua yang kita buat adalah kerana anak kita

 

Jom berikan yang terbaik untuk anak-anak kita. šŸ˜€

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Ā 

Baca : Testimoni Vita-lea untuk anak-anak

Berminat untuk mendapatkan sebotol untuk anak anda? Anda boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665.Ā  Anda boleh juga beli sendiri di website Shaklee di sini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

 

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di :

Related Posts

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *