Search results

82 results found.

Testimoni – Cergas dan Tidak Lapar dengan Cadangan Set Mengandung

Semalam ada sepupu Sofia datang rumah dan ambil cadangan set untuk ibu mengandung. Dia bagitahu Sofia yang dia tak bertenaga selama kehamilannya. Jadi Sofia cadangkan esp, b complex, vita lea, vitamin c, ostematrix dan OmegaGuard.

Baru sekali makan dah dapat feedback daripada dia. Alhamdulillah hari ini dia bertenaga dan tak lapar.

Suka suka suka bila melihat orang juga mendapat kebaikan Shaklee.

-its all about sharing the things we love and I love Shaklee-

Continue Reading

Related Posts

Testimoni Set Mengandung Shaklee

 

“Pagi ni bawa produk SHAKLEE pergi Poliklinik Wahidah, sebab last visit awal bulan doktor suruh datang balik bawa apa-apa supplement yang tengah consume, alhamdulillah doktor APPROVE!!! Doktor siap cakap bagus makan…that means produk shaklee selamat la kan šŸ™‚
– Moga apa yang dihajati akan tercapai.” – Puan Hanieys Nieysha
Ā 
Ā 
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Testimoni Set Mengandung Shaklee

Testimoni Set Mengandung Shaklee

“Saya baru bersalin anak ke-3… Seorang Princess yang sangat adorable….. Teringin nak berkongsi testimoni saya selepas merasai perbezaan pengalaman hamil tanpa vitamin shaklee untuk 2 anak saya sebelum ini dan selepas hamil anak ke-3 dengan vitamin shaklee untuk kehamilan.
Ā 

 

Sepanjang preggy saya ambil vita-lea, vit C, B Complex, Omega Guard dan Ostematrix since saya memang tak suka minum susu. Saya lebih bertenaga, tiada rasa loya, lebih cergas dan kulit saya semakin cantik tanpa pigmentation. Sampai la ke saat melahirkan. Saya masih rasa sihat dan bertenaga. Sehinggakan proses bersalin kali ni sangat mudah dan cepat. Kalau sebelum ni, selepas keluar tanda, sakit kontraksi memakan masa 2 hari dengan bukaan serviks baru 2cm. Tapi kaliĀ 

 

 

ini, sakit kontraksi berlaku sangat sekejap. Sejurus sampai ke hospital, Doktor cek bukaan serviks dah 7cm. Diusung terus ke Labour Room. Sedang nurse & Doktor buat persiapan untuk sambut baby, saya terus saya nak meneran. Doc cuba cek bukaan serviks. Mmg dah 10cm. Dengan 2 kali push je. Saya selamat melahirkan baby girl yang sangat comel. Kulit baby sangat halus mulus, putih merah. Doktor pun puji. Uri cantik, luka perinium sangat minimal dan proses jahitan sangat mudah.

 

 

 

Ā 

 

Baby pun sangat baik….disebabkan susu badan saya dah mula mengalir sejurus melahirkan… baby terus tido kekenyangan.” – Puan Anna Eddy

 

Ā 

 

 


 

 

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

 

Continue Reading

Related Posts

Testimoni – Mengamalkan Cadangan Set Untuk Berdiet Tapi Akhirnya Mengandung

Alhamdulillah syukur. Seronoknya Sofia mendapat berita daripada customer Sofia hari ini.



Dua bulan lepas dia contact Sofia untuk mendapatkan set diet dan kesuburan tapi akhirnya dia hanya mendapatkan set diet sahaja. Dan bulan lepas Sofia dah share yang dia dapat kurangkan beberapa kg dalam dua minggu.



Sekali, dapat lagi satu berita gembira kerana dia didapati hamil. Hehehe sebenarnya dalam set diet tu pun ada produk untuk kesuburan juga, iaitu alfalfa dan esp.



Syukur rezeki Allah nak bagi kepada kawan baru Sofia ni. šŸ™‚

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat/Line: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Cadangan Set untuk Ibu Mengandung dan Ibu Menyusu

 

Untuk Info & Order:Ā 


Tengku Sofia Sabrina

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Hot Sale Set Shaklee

Hot Sale Set Shaklee

 

Hot Sale! Dapatkan set-set Shaklee yang berikut. Nak lebih jimat? Daftar ahli dengan yuran pendaftaran sebanyak RM35 dan beli terus dengan harga ahli.

 

Boleh beli terus beli melalui Yezza ataupun seperti biasa, klik icon whatsapp di bahagian belah kiri di bawah entry ini.

 

SET BERPANTANG

 

Set Berpantang Shaklee

 

Set Berpantang terdiri daripada Ostematrix, ESP Sachet dan Vita-lea.

Harga Retail RM254

Harga Ahli RM203

 

Testimoni Set Berpantang

 

 

SET DETOX, LAWAS DAN BUASIR

 

SET DETOX, LAWAS DAN BUASIR

 

Set Detox, Lawas dan Buasir terdiri daripada Omega Guard, Alfalfa Complex dan Herb-lax.

Harga Retail RM251

Harga Ahli RM201

 

Order di Yezza

 

Papa Dah Tak Sembelit Dengan Omega

 

SET IMUNISASI BADAN

 

SET IMUNISASI BADAN

 

Set Imunisasi Badan terdiri daripada Sustained Release Vita-C Plus dan Nutriferon.

Harga Retail RM288

Harga Ahli RM230

 

Vitamin C Shaklee dan Nutriferon Berwajah Baru

 

SET KECANTIKAN KULIT

 

SET KECANTIKAN KULIT

 

Set Kecantikan Kulit terdiri daripada ESP Sachet dan Sustained Release Vita-C Plus.

Harga Retail RM196

Harga Ahli RM157

 

Order di Yezza

 

Baca MAKANAN UNTUK KULIT SIHAT

 

Testimoni Jerawat Kecut Dengan Cepat

 

SET MENGANDUNG

 

SET MENGANDUNG SHAKLEE

 

Set Mengandung terdiri daripada Sustained Release Vita-C Plus, Ostematrix dan Vita-lea.

Harga Retail RM253

Harga Ahli RM202

 

Baca KOMPILASI TESTIMONI SET MENGANDUNG

 

Testimoni Set Hamil Shaklee

SET IBU MENYUSU

 

 

Set Ibu Menyusu terdiri daripada ESP Sachet, Ostematrix dan Alfalfa Complex.

Harga Retail RM217

Harga Ahli RM174

 

Set Menyusu – Terpaksa Beli Deep Freezer

 

Order di Yezza

 

SET RESDUNGĀ 

SET RESDUNG

 

Set Resdung terdiri daripada Omega Guard, Sustained Release Vita-C Plus and Alfalfa Complex.

Harga Retail RM291

Harga Ahli RM233

 

Resdung dan Vitamin C

 

SET SENDI LENGUH

 

HOT SALE SET SHAKLEE

 

Set Sendi Lenguh terdiri daripada Omega Guard dan Ostematrix.

Harga Retail RM198

Harga Ahli RM158

 

Ostematrix untuk Menghilangkan Lenguh Kaki

 

Order di Yezza

 

SET SLIMMING

 

HOT SALE SET SHAKLEE

 

Set Slimming terdiri daripada ESP Sachet, Herb-lax dan Omega Guard.

Harga Retail RM292.50

Harga Ahli RM234

 

Testimoni – Kurus Dengan Shaklee

 

Berminat untuk mendapatkan mana-mana HOT SALE SET SHAKLEE?Ā  Anda boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665.

Anda boleh juga beli sendiri di website Shaklee di siniĀ https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873 ataupun order melalui sistem Yezza.

 

Jangan lupa untuk ikuti Sofia diĀ https://linktr.ee/tengkusofiasaziz

Continue Reading

Related Posts

Hot Sale Set Shaklee

Hot Sale Set Shaklee

 

Hot Sale! Dapatkan set-set Shaklee yang berikut. Nak lebih jimat? Daftar ahli dengan yuran pendaftaran sebanyak RM35 dan beli terus dengan harga ahli.

 

Boleh beli terus beli melalui Yezza ataupun seperti biasa, klik icon whatsapp di bahagian belah kiri di bawah entry ini.

 

SET BERPANTANG

 

Set Berpantang Shaklee

 

Set Berpantang terdiri daripada Ostematrix, ESP Sachet dan Vita-lea.

Harga Retail RM254

Harga Ahli RM203

Continue Reading

Related Posts

1 2 3 12