Promosi Shaklee Jun 2021

Promosi Shaklee Jun 2021

 

Promosi Shaklee Jun 2021 merupakan Set Best Seller Shaklee.  Shaklee memberi pilihan untuk memilih Set Best Seller dengan ESP ataupun Set Best Seller dengan Cinch Vanilla.

 

Kandungan dalam setiap set ini adalah seperti berikut :

 

Set Best Seller dengan ESP (Harga asal RM515, harga promo RM412)

  • ESP
  • Omega Guard
  • Sustained Release Vita-C Plus
  • Ostematrix
  • B-Complex

 

Baca : Kenapa Ramai Wanita Memilih ESP

Continue Reading

Related Posts

Promo Vitamin C Shaklee Mei 2021

Promo Vitamin C Shaklee Mei 2021

 

Kes COVID-19 di Malaysia sudah makin meningkat.  Sebagai rekod, berdasarkan data dari Kementerian Kesihatan Malaysia setakat 11 Mei 2021, Malaysia merekodkan 3,973 kes baru dengan kes aktif sebanyak 38,499.  Untuk itu, Set Promo Vitamin C Shaklee didatangkan untuk semua bagi meningkatkan sistem imun badan.

 

 

Promo Vitamin C Shaklee Mei 2021

Continue Reading

Related Posts

Award Shaklee Untuk Cycle 2019/2020

Award Shaklee

 

Akhirnya! Haha lama sungguh nak tunggu dapat bergambar dengan award Shaklee ni.  Inilah downside bila award di pos.

 

Kalau biasa kita ambil di atas pentas National Conference tu, terus je bergambar dengan award. Shaklee pun biasanya akan sediakan pelbagai background untuk kita bergambar. Mudah sangat!
Continue Reading

Related Posts

Promosi Shaklee Januari 2021

Promosi Shaklee Januari 2021

 

Selamat Tahun Baru 2021!  Semoga tahun baru ini membawa lebih banyak kebahagiaan kepada kita semua dan Covid-19 berlalu pergi.

 

Promosi Shaklee Januari 2021 ialah Vitamin C.

 

promosi shaklee januari 2021

 

KLIK UNTUK BACA TENTANG SUSTAINED RELEASE VITA- C PLUS

Continue Reading

Related Posts

Shaklee Sebagai Pendapatan Kedua

pendapatan kedua

 

Antara sebab anda perlukan pendapatan kedua ialah jika ada apa-apa berlaku kepada kerja hakiki, anda dah ada sesuatu sebagai back up.

Bukan nak menidakkan apa-apa bidang pekerjaan.  Sofia dulu pun bekerja di firma audit.  Seronok sangat bekerja.  8 tahun Sofia berikan keringat untuk bos-bos di sana tetapi tiba satu masa di mana Sofia sendiri rasa nak muntah tengok kerja yang dibuat setiap hari.

Continue Reading

Related Posts

Promosi Shaklee Oktober 2020

Promosi Shaklee Oktober 2020

Dah lama Shaklee takde promosi, lama sangat.

 

Kali ni Shaklee nak bagi banyak benda :
  • Membership bernilai RM35 diberi percuma
  • Beg exclusive percuma dan
  • Kos penghantaran percuma
Beg cantik tau yang Shaklee nak bagi. Boleh tengok video di akhir pos ini nanti.

 

Ada pilihan 4 set untuk promosi kali ini.

 

1. Set Viva Vivix

promosi shaklee oktober 2020
Set Viva Vivix
Set Viva Vivix ini mengandungi 2 botol Vivix.  Khas untuk pembeli set ini, anda juga akan menerima cash rebate sebanyak RM38.  

 

Baca juga :

 

 

Continue Reading

Related Posts

1 2 3 24