Shaklee Sebagai Pendapatan Kedua

pendapatan kedua

 

Antara sebab anda perlukan pendapatan kedua ialah jika ada apa-apa berlaku kepada kerja hakiki, anda dah ada sesuatu sebagai back up.

Bukan nak menidakkan apa-apa bidang pekerjaan.  Sofia dulu pun bekerja di firma audit.  Seronok sangat bekerja.  8 tahun Sofia berikan keringat untuk bos-bos di sana tetapi tiba satu masa di mana Sofia sendiri rasa nak muntah tengok kerja yang dibuat setiap hari.

Continue Reading

Related Posts

Promosi Shaklee Oktober 2020

Promosi Shaklee Oktober 2020

Dah lama Shaklee takde promosi, lama sangat.

 

Kali ni Shaklee nak bagi banyak benda :
  • Membership bernilai RM35 diberi percuma
  • Beg exclusive percuma dan
  • Kos penghantaran percuma
Beg cantik tau yang Shaklee nak bagi. Boleh tengok video di akhir pos ini nanti.

 

Ada pilihan 4 set untuk promosi kali ini.

 

1. Set Viva Vivix

promosi shaklee oktober 2020
Set Viva Vivix
Set Vivia Vivix ini mengandungi 2 botol Vivix.  Khas untuk pembeli set ini, anda juga akan menerima cash rebate sebanyak RM38.  

 

Baca juga :

 

 

Continue Reading

Related Posts

Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri

Jadi ahli untuk makan sendiri je pun dapat 3 angka?  Rugi betul Axx masa beli tak join ahli dulu

         – kata seorang ahli Magnificent yang makan sendiri.

 

Beliau jadi ahli untuk beli Shaklee dengan harga paling murah di pasaran.  Setiap bulan membeli.  Setiap bulan perasan ada duit masuk tapi bulan lepas baru tanya Sofia kenapa ada duit itu.

Continue Reading

Related Posts

Recognition September 2020

Siapa tak sukakan recognition kan? Orang meraikan kejayaan kita, membuatkan diri ini terasa betul-betul berharga.

 

Sebenarnya setiap bulan mesti ada recognition ni. Masa Sofia kerja dulu tak ada recognition ini selain duit bonus yang syarikat bagi sekali setiap tahun. Dengan Shaklee? Everything is possible.
recognition
Screenshot recognition yang telah dibuat di Facebook
Continue Reading

Related Posts

Bagaimana Saya Boleh Terjebak Dengan Shaklee

Shaklee. Apa tu? Asal Google aje keluar Shaklee. Kita tengah cari milk booster ni. Lagi sebulan nak masuk kerja tapi stok susu tak dapat nak buat lagi. Asal pam aje habis Makcik jaga pantang bagi Bella minum. Bila nak ada lebih untuk buat stok?

Itulah keadaannya 8 tahun yang lalu. Sofia terjebak dengan Shaklee kerana mencari milk booster untuk banyakkan susu badan untuk Bella.

Continue Reading

Related Posts

1 2 3 16