Promosi Shaklee GoodBuy 2020

Promosi Shaklee GoodBuy 2020

 

Promosi Shaklee GoodBuy 2020 telah dilancarkan  hari ini, 23 Disember sehingga 28 Disember 2020.  Promosi ini hanya diadakan selama 6 hari.

 

Ada 5 set promosi kesemuanya seperti berikut:

 

1. Beli 2 botol ResV RM816 dapat e-voucher RM80

 

Shaklee Promosi GoodBuy 2020 ResV

 

 

Info Produk : ResV Shaklee

 

Baca : Testimoni ResV

Continue Reading

Related Posts

Promosi Shaklee November 2020

Promosi Shaklee November 2020

 

Kalau bulan lepas Shaklee bagi beg percuma, bulan ini Shaklee nak bagi vitamin percuma.  Yang ni Sofia rasa lagi best sebenarnya tau. (psst : Harga vitamin lagi mahal. Lepas tu, vitamin tu kita boleh makan hehehe.)

 

Promosi Shaklee November 2020
Promosi Shaklee November 2020
Continue Reading

Related Posts

Promosi Shaklee Oktober 2020

Promosi Shaklee Oktober 2020

Dah lama Shaklee takde promosi, lama sangat.

 

Kali ni Shaklee nak bagi banyak benda :
  • Membership bernilai RM35 diberi percuma
  • Beg exclusive percuma dan
  • Kos penghantaran percuma
Beg cantik tau yang Shaklee nak bagi. Boleh tengok video di akhir pos ini nanti.

 

Ada pilihan 4 set untuk promosi kali ini.

 

1. Set Viva Vivix

promosi shaklee oktober 2020
Set Viva Vivix
Set Viva Vivix ini mengandungi 2 botol Vivix.  Khas untuk pembeli set ini, anda juga akan menerima cash rebate sebanyak RM38.  

 

Baca juga :

 

 

Continue Reading

Related Posts

Promosi Shaklee Mei 2020

Assalamualaikum semua!

Promosi Shaklee Mei 2020 yang ditunggu-tunggu merupakan promosi Jom Shaklee yang akan berlangsung daripada 5 Mei sehingga 31 Mei 2020.  Kesemua set-set ini datang bersama diskaun daripada harga ahli sebanyak 10%, penghantaran percuma dan juga keahlian percuma yang bernilai RM35.

Mari kita lihat setiap satu set-set yang ditawarkan sepanjang tempoh promosi :

 

1. Promosi Jom Shaklee – Prenatal Set

Promosi Shaklee Mei 2020
Promosi Jom Shaklee -Prenatal Set
Continue Reading

Related Posts

1 2 3 5