Flash Sale Shaklee Mei 2023

 

Flash Sale Shaklee Mei 2023 | FLASH SALE! Kesemua kombo di atas berharga RM99.  Flash Sale kali ini bermula daripada hari ini 26 Mei sehingga 31 Mei 2023 (6 hari sahaja!)

 

Tak percaya?  Sofia pun tak percaya tetapi itulah hakikat sebenarnya.  Shaklee suka sangat buat kejutan di akhir-akhir bulan.

 

2 Vitamin C RM99

2 ESP RM99

1 ESP + 1 Vitamin C RM99 —-> ini merupakan Menu Rahmah Set A

 

Jangan lupa pula Menu Rahmah Set B, ianya juga sedang ada promosi. Beli 2 ESP dan 2 Vitamin C RM188 sahaja.  

 

 

Tahukah anda Vitamin C sangat penting untuk keseluruhan perkembangan dan pemulihan sel. Selain berfungsi dalam menyokong sistem imun sihat, ia juga merupakan antioksidan yang kuat dan berupaya membantu melawan radikal bebas, menyokong proses penuaan yang sihat dan menyokong penyembuhan penyakit.

 

Vitamin C Shaklee diperbuat daripada ekstrak buah jagung. Ia adalah lembut, sensitif dan tidak tajam, sesuai untuk mereka yang ada masalah gastrik.  Vitamin C Shaklee juga sesuai untuk diamalkan oleh ibu-ibu hamil, berpantang dan menyusu.

 

Sebotol Vitamin C bernilai RM115 (harga retail) dan RM92 (harga ahli).  Sepanjang 6 hari ini 2 botol Vitamin C hanya bernilai RM99! Anda juga dapat menjadi ahli secara percuma (jimat lagi RM35!)

 

 

ESP ialah protein daripada soya.  Protein terdiri daripada asid amino yang merupakan blok dalam penghasilan setiap sel.  Badan kita menggunakan protein untuk membina dan membaiki tisu.  Ia juga penting dalam penghasilan otot, kulit, tisu, sendi, tulang, rambut, darah dan pelbagai organ penting yang lain.

 

Antara kebaikan protein soya adalah :

  • kulit, otot, rambut dan kuku yang lebih sihat
  • meningkatkan tenaga, prestasi dan ketahanan badan
  • melancarkan peredaran darah
  • meningkatkan kesihatan tulang
  • mengekalkan kesihatan payudara dan prostat
  • mengawal kestabilan hormon, melancarkan tempoh peralihan menopos

 

Sebotol ESP bernilai RM173 (harga retail) dan RM139 (harga ahli).  Sepanjang 6 hari ini 2 botol ESP hanya bernilai RM99! Anda juga dapat menjadi ahli secara percuma (jimat lagi RM35!)

 

Promosi di atas hanya berlangsung selama 6 hari sahaja ye.  Jadi jangan tunggu lama-lama.  Cepat klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665.

 

Boleh juga klik di sini untuk daftar sendiri sebagai ahli Shaklee https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

 

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di https://linktr.ee/tengkusofiasaziz

Visited 6 times, 1 visit(s) today

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *