Hadiah Maestro Walking Challenge

Hadiah Maestro Walking Challenge dah sampai!!!  

 

maestro walking challenge

 

Hehe dapat Shaker Shaklee yang dah out of stock ni.  Seronok rasa sebab Sofia belum ada lagi design yang ni.  Shaker ni pula Limited Edition.  Baru minggu lepas ada stok jualannya di Shaklee tapi sekarang dah habis.  Barang Shaklee ni kan, bukan supplement je yang cepat out of stock, merchandise pun sama. 

 

maestro walking challenge

 

Maestro Walking Challenge ini adalah satu program team upline Sofia buat untuk membantu kami, para ibu yang berkurung di rumah untuk beriadah.  Kami perlu berjalan sekitar kawasan perumahan kami, sambil mengambil gambar dan video dan muat naik ke media sosial.   Dapatlah bersenam, lancarkan peredaran darah dan release stress letih buat kerja rumah dan jaga anak PdPR.  Asyik menyinga aje kerjanya kan?  Hehehe

 

Tak sangka juga akan menang challenge ni.  

 

maestro walking challenge

 

Semoga hadiah ini dapat memberi semangat dan inspirasi buat Sofia untuk terus bersenam.

 

Jangan lupa untuk follow Sofia  di https://linktr.ee/tengkusofiasaziz 

Related Posts

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.