I am Certified

Salam semua.

Nak berniaga mestilah dengan ilmu. Betul tak? Takut tersilap konsult lak nanti dah la kita ni bukan pakar dalam bidang kesihatan dan perubatan. Sofia ni bukanlah doktor. Akauntan jer…

Sofia telah menghadirkan diri di Bengkel Nutrisi Shaklee pada 23 Ogos 2014 yang lalu. Pengalaman menghadirkan diri selama satu hari tersebut amat mengujakan. Seronok betul belajar tentang produk-produk Shaklee. Cikgu yang mengajar pula ialah dua orang pakar nutrisi yang dah lama bekerja dengan Shaklee. Baru faham kenapa produk ini dan ini untuk penyakit ini. Baru faham kandungannya. Baru faham…. selama ni? Selama ini faham juga cuma tak berapa mendalam.

InsyaAllah selepas ini Sofia akan lebih bersedia dan lebih arif untuk memberi cadangan dan konsultansi kepada pelanggan-pelanggan Sofia.

Sebagai pelanggan pula, anda lebih suka membeli daripada peniaga yang lebih tahu tentang produk yang dijual atau anda memang tak kisah pun asalkan murah?

 

bengkel nutrisi
Sijil Bengkel Nutrisi

 

Oh ya, kali ni Sofia pergi menuntut ilmu bersama ‘anak’ Shaklee Sofia, Fardilla Akmar. Sebenarnya, Fardilla ni ialah kawan sekelas Sofia semasa di sekolah menengah dahulu. Kami dah lama tak jumpa (lebih 20 tahun) tetapi sekarang dia bersama Sofia berniaga Shaklee dan hampir setiap minggu kami berjumpa. Best ke best Shaklee ni? Mengeratkan silaturahim lagi 🙂

Fardilla boleh dihubungi melalui melalui Facebook Page Kedai Vitamin Ulu Kelang dan juga blog vitaminsetcantik.blogspot.com . Anda semua boleh menghubungi Fardilla jika mahu cod di kawasan Ulu Kelang, Lembah Keramat, Taman Keramat, Keramat Permai, Setiawangsa, Datuk Keramat dan Ampang.

 

bengkel nutrisi 1
Bersama “anak” Shaklee, Fardilla Akmar

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *