Kenapa Nak Jadi Ahli Shaklee???

Alhamdulillah semalam dapat menaja seorang lagi ahli Shaklee. Ini menjadikan anak buah dalam susur galur saya seramai 7 orang. Bolehlah saya update details Shaklee Agents nanti 🙂
 
Apa keistimewaan menjadi ahli? Yang paling diketahui ramai, setelah mendaftar sebagai ahli Shaklee, bolehlah kita terus membeli produk Shaklee dengan harga ahli yang jauh lebih murah daripada harga runcit
 
Seterusnya, apa keistimewaannya???

Pelan Jualan Menarik Shaklee

 

Peluang Jana Pendapatan di Shaklee

Program Ganjaran Tunai

Bonus Kumpulan Peribadi (21%)

Bonus Peribadi Bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV Kumpulan Bulanan. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambilkira melalui UV kumpulan. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan seseorang bilamana seseorang menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan. Untuk melayakkan diri menerima Bonus Peribadi, Pengedar mestilah mempunyai paling minimum 30 UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus.

Bonus Kepimpinan (21%) (sehingga 6 paras ke atas)

Seseorang layak menerima Bonus Kepimpinan apabila dia melahirkan Pemimpin Jualan yang baru di dalam organisasinya (“break out”). Bonus Kepimpinan dibayar kepada semua Pemimpin Jualan yang layak dan menepati prestasi yang digariskan untuk bonus ini.
Bonus Kepimpinan dibayar berasaskan pada PV Kumpulan sehingga Pemimpin Jualan tahap ke-enam. Pembayaran bonus ini berasaskan jumlah sebenar Kiraan Mata pada Tahap Pertama (First Level Point Count) dalam kumpulan tersebut.

Insentif Coordinator (sehingga 1.5%)

Bonus Insentif Khas Shaklee (Insentif Coordinator) merupakan satu insentif dan ganjaran bagi prestasi perniagaan cemerlang yang ditawarkan kepada pangkat Coordinator dan ke atas, yang layak.

 

Program Kereta

Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan.

Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum.

Program Konvensyen/Insentif

Sebaik sahaja seseorang mencapai pangkat Supervisor, dia telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun.

Berminat nak join Shaklee juga? Boleh baca di sini untuk maklumat lanjut.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *