Pengalaman Covid 19

Hari ini Sofia telah mendapat mesej di whatsapp group #TeamMAGNIFICENT (salah satu whatsapp group yang mengumpulkan semua ahli berdaftar di bawah Sofia).  Seorang ahli berdaftar bernama Raja Noorwati telah berkongsi pengalaman Covid 19 yang dialami oleh keluarganya.

Sofia telah mendapat keizinannya untuk berkongsi di sini.  Mana tahu dapat membantu orang lain pula.

 
pengalaman covid 19

 

Beliau bermula dengan

“Assalamualaikum.  Maaf akak tumpang share pengalaman akak kat group ini.  Hari ini hari ke 6 akak dan keluarga kuarantin di rumah.  Anak lelaki positif covid (umur 23 tahun, lengkap 2 dos vaksin tiada dos booster), suami positif (umur 64 tahun, lengkap 2 dos vaksin beserta dos booster).  Akak, Alhamdulillah negatif (2 kali cek test kit) lengkap 2 dos vaksin beserta dos booster.  Sejak hari pertama dapat detect covid, kami amalkan 3 benda ini (gambar menunjukkan sebotol Performance Drink Lemon-Lime, sekotak Nutriferon Granules dan sebotol Sustained Release Vita-C Plus).

 
pengalaman covid 19

Beliau terus sambung mesej dengan

Alhamdulillah atas keizinan dan kuasa Allah, hari ini result anak dah negatif.  Cuma suami akak masih positif (mungkin faktor usia).  Kami masih lagi meneruskan mengambil pemakanan tersebut.  InshaAllah akan dapat membantu tahap kesihatan kami sekeluarga… Aamiin.

MasyaAllah.  Allahuakbar.  Alhamdulillah.  Semoga Allah terus permudahkan segala urusan Kak Raja bersama anak dan suaminya.

Jom kita lihat produk Shaklee apa yang telah diamalkan oleh Kak Raja dan keluarganya sepanjang kuarantin dan bagaimana ianya membantu proses pemulihan (perlu dinyatakan di sini, produk Shaklee bukanlah ubat tetapi ia adalah makanan tambahan yang membantu memberi nutrisi kepada tubuh badan).

 

pengalaman covid 19
Sepanjang kuarantin Kak Raja sekeluarga telah mengamalkan Performance Drink Lemon-Lime, Nutriferon Granules dan Sustained Release Vita-C Plus Shaklee

 

Performance Drink – minuman ini memastikan badan kekal terhidrat. Penting untuk mengekalkan perlindungan
dan terus bertenaga.

Performance Drink Percuma di Taman Tasik

 

Nutriferon Granules – diformulasi untuk menjaga sistem pertahanan badan agar sentiasa berada dalam keadaan baik, selamat dan berfungsi secara semulajadi.  Pantas mengaktifkan perisai semulajadi anda, memberikan anda pertahanan yang lebih kuat dan kesihatan yang lebih baik.

Testimoni Nutriferon Granules

 

Sustained Release Vita-C Plus (Vitamin C) – Vitamin C adalah sangat penting bagi menyokong keseluruhan perkembangan dan pemulihan sel-sel tubuh kita.  Antara fungsi utamanya ialah menyokong sistem imun badan. Ia juga merupakan antioksidan yang kuat dan berupaya membantu melawan radikal bebas.

Sustained Release Vita-C Plus

 

Klik di sini untuk jadi ahli Shaklee https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

Jangan lupa untuk follow Sofia  di https://linktr.ee/tengkusofiasaziz 

Visited 11 times, 1 visit(s) today

Related Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *