Penghantaran Shaklee Sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan

Mungkin ada yang tertanya-tanya bagaimana anda hendak dapatkan produk Shaklee sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan dijalankan?

Sebenarnya mudah sahaja!

 

penghantaran shaklee

 

Yang mana dekat sangat Sofia boleh hantar atau anda boleh datang ke rumah Sofia.

Yang mana jauh sikit tu Sofia minta tolong abang Grab.

 

Grab Express
Contoh penghantaran menggunakan Grab Express

 

Yang mana jauh sangat atau Sofia takde ready stok, Sofia minta Shaklee uruskan dengan abang G-Dex.  Lagipun Shaklee dah umumkan mereka akan beri penghantaran PERCUMA bagi setiap belian bernilai RM300 ke atas sehingga 31 Mac 2020.

Nak Shaklee? Anda boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665.

Anda boleh juga beli sendiri di website Shaklee di sini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

Related Posts

1 Comment

  1. wahhh ! bagusnya shaklee masih buat penghantaran pada waktu macam ni. memang berguna sangat untuk pengguna ^^

    Nurul singgah & follow sini ~

Leave a Reply

Your email address will not be published.