Shaklee Purple Love Campaign

Shaklee telah memulakan Shaklee Purple Love Campaign secara online pada 1 Disember lepas. Di Shaklee Shops pula, Shaklee memulakan campaign tersebut semalam, 3 Disember.  Cantik kedainya penuh dengan warna purple.

 

purple love

 

Jadi tadi kami singgah di Shaklee Shop, Sunway GEO sekejap. Ingatkan boleh buat video tapi hampa. Cubaan tak menjadi 😪Abah Bella kata, “Takleh buat video takpelah. Kita buat macam biasa je.”

 

Huhu tak juga terubat hati yang sedih sebab tak dapat buat video tapi happy bila tengok banyaknya barang yang dibeli. Untuk customer ada, untuk stok pun ada.

purple love

Especially pil kalsium Shaklee dengan formula terbaru tu, berbotol-botol beli untuk customers tersayang.

 

Tema Shaklee bulan ini ialah Purple Love. Semua produk Shaklee yang berwarna purple ada diskaun tau! Energizing Elderberry Tea yang purple tu pun dah ada. Itulah produk terbaru Shaklee bulan ini. 😊

 

Beberapa jam kemudian dapat gambar-gambar daripada Shaklee berkenaan campaign ini di Shaklee Shops yang lain. Lawa-lawa gambarnya.  Sofia postkan di sini ye.

 

 

 

 

 

 

purple love

 

 

purple love

 

purple love

 

Kalau dah jadi  pengedar Shaklee jangan lupa untuk singgah ke Shaklee Shops bulan ini. Eh, belum daftar lagi?  Tunggu apa lagi?  Daftar sekarang sementara tengah promo beli barang RM100 terus jadi ahli secara PERCUMA.

 

Klik di sini untuk jadi ahli Shaklee https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

 

Jangan lupa untuk follow Sofia  di https://linktr.ee/tengkusofiasaziz 

Visited 6 times, 1 visit(s) today

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *