Shaklee Limited Edition Mug Ku Pecah

Pada bulan Ogos yang lalu, Shaklee telah memberikan Shaklee Limited Edition Mug untuk belian set promo bulan tersebut.

 

Baca : Shaklee Limited Edition Mug

 

Sofia dapat kumpulkan 3 buah mug iaitu mug bercorak Sustained Release Vita-C Plus, Omega Guard dan Alfalfa Complex.

 

Tetapi, semalam ini yang terjadi 

 

Shaklee Limited Edition Mug broken

 

 

Sedih tak terkata.

 

Shaklee Limited Edition Mug

 

 

Promosi Shaklee Oktober 2021

 

 

Mug ni tak di jual ye.  Nak beli lain dah memang takde.  Hari tu pun tak beli, tapi dapat secara percuma.

 

Shaklee Limited Edition Mug

 

Tinggal 2 beradik ini sahaja. 😥

 

Okay done meratap pemergian mug tersebut.

Jika ada nak beli Shaklee. anda boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665.

 

Anda boleh juga beli sendiri melalui sistem YezzaGuna kupon FREEPOST untuk dapatkan pos percuma.

 

Klik di sini untuk jadi ahli Shaklee https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

 

Jangan lupa untuk follow Sofia  di https://linktr.ee/tengkusofiasaziz 

Related Posts

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *