Shaklee Sebagai Pendapatan Kedua

pendapatan kedua

 

Antara sebab anda perlukan pendapatan kedua ialah jika ada apa-apa berlaku kepada kerja hakiki, anda dah ada sesuatu sebagai back up.

Bukan nak menidakkan apa-apa bidang pekerjaan.  Sofia dulu pun bekerja di firma audit.  Seronok sangat bekerja.  8 tahun Sofia berikan keringat untuk bos-bos di sana tetapi tiba satu masa di mana Sofia sendiri rasa nak muntah tengok kerja yang dibuat setiap hari.

Alhamdulillah masa tu dah ada pendapatan kedua dengan Shaklee.  Jadi the transition daripada seorang pekerja kepada seorang peniaga atas talian tidaklah terasa agak janggal sangat.

Pagi tadi seorang downline Sofia telah berkongsi dengan Sofia.  Sesuatu telah berlaku di pejabatnya.  Tempat beliau bekerja selama 20 tahun sehingga kemurungan di sana.

Sedih Sofia mendengar.  Sedih lagi beliau yang menanggungnya.  Doakan Sofia dapat bantu downline Sofia seorang ni ye.  Semua downlines Sofia sangat dekat di hati Sofia.

Buat yang masih ada pekerjaan tu bekerjalah baik-baik.  Di samping itu keluarlah daripada comfort zone dan mulakan sesuatu bisnes secara part time.  Kalau ada yang berminat nak mulakan bisnes Shaklee, boleh hubungi Sofia.  Sofia akan bantu, provided anda pun bantu diri anda untuk berjaya.

 

Lots of love
Tengku Sofia
Shaklee Business Leader

 

Baca : Bisnes Online Shaklee

 

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di

FB Personal : Tengku Sofia S Aziz
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : kedaivitamingombakdanbatucaves
Visited 3 times, 1 visit(s) today

Related Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *