Promosi Shaklee Mei 2020

Assalamualaikum semua!

Promosi Shaklee Mei 2020 yang ditunggu-tunggu merupakan promosi Jom Shaklee yang akan berlangsung daripada 5 Mei sehingga 31 Mei 2020.  Kesemua set-set ini datang bersama diskaun daripada harga ahli sebanyak 10%, penghantaran percuma dan juga keahlian percuma yang bernilai RM35.

Mari kita lihat setiap satu set-set yang ditawarkan sepanjang tempoh promosi :

 

1. Promosi Jom Shaklee – Prenatal Set

Promosi Shaklee Mei 2020
Promosi Jom Shaklee -Prenatal Set
Continue Reading

Related Posts

Promosi Puasa Shaklee 2020

Tak lama lagi dah nak puasa. Jadi masa ni lah kita persiapkan fizikal dan mental kita untuk melalui 30 hari berpuasa, lebih-lebih lagi jika kita ada anak kecil yang baru mula berpuasa.

Bagi Sofia, supplemen Shaklee banyak membantu Sofia dan keluarga untuk berpuasa, tanpa berasa sangat lapar dan dahaga juga kurangkan risiko sakit perut akibat gastrik.

Continue Reading

Related Posts

Panduan Vitamin Semasa Hamil

Panduan Vitamin Semasa Hamil

 

Ramai ibu mengandung yang mengabaikan pengambilan vitamin sewaktu mengandung. Even vitamins yang doktor prescribe pun tak nak ambil juga. Berbagai-bagai alasan yang diberi seperti makan tapi muntah balik, perut tak nak terima vitamin, tak sedap dan macam-macam lagi.

 

Alhamdulillah masa Sofia mengandungkan Bella dahulu takde masalah tak nak makan vitamin. Cuma ada masalah takde selera makan sahaja dan susu. Cukup takleh nak minum susu masa tu. Aih.

 

Kali ni Sofia nak kongsikan tentang vitamin-vitamin yang  penting semasa hamil. Ni bukan untuk saje-saje makan. Vitamin-vitamin ni penting untuk tumbesaran janin dalam kandungan. Nak baby kita sihat kan? Haa makan vitamin yang doktor suruh makan tu ye.

 

panduan vitamin semasa hamil

Set Hamil Shaklee

 

Tak nak makan vitamin yang doktor prescribe? Nak cuba makan set kehamilan Shaklee?

 

Antara sebab-sebab ibu mengandung memilih Shaklee adalah :

– Kerana Shaklee memilih bahan semula jadi paling asli dan paling tulen dalam ramuan produk.
– Kerana produk Shaklee tidak mengandungi sebarang bahan tiruan dan bahan kimia berbahaya.

 

Set Kehamilan Shaklee terdiri daripada ESP, Vitamin C Sustained Release, B-Complex, Vita-lea (multi-vitamin), Ostematrix (kalsium) dan OmegaGuard (minyak ikan yang mengandungi Omega 3).

 

Klik untuk testimoni mereka yang menggunakan set kehamilan Shaklee.

 vitamin ibu hamil

 

 

Berminat untuk mendapatkan Set Kehamilan? Anda boleh je hubungi Sofia dengan klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau telefon di 012-3390665 untuk dapatkan konsultansi percuma.

 

Anda boleh juga boleh terus beli sendiri di website Shaklee di sini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

 

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di https://linktr.ee/tengkusofiasaziz

Continue Reading

Related Posts